Alesan kenapa Kofi Kingston ora ana ing WWE SummerSlam 2021; Peran asli ing acara kasebut dicethakake - Laporan

>

Mantan Juara WWE Kofi Kingston dilaporake ora tampil ing pay-per-view Musim Panas iki amarga ora diresiki.

Minangka saben PWInsider , Anggota Dina Anyar ora ana ing SummerSlam lan RAW minggu iki amarga WWE ora ngresiki dheweke tampil. Kofi Kingston minangka bagean saka segmen Banyu Murni Urip Murni karo Xavier Woods ing SummerSlam.

bret hart vs mr sampurna
'Kanggo wong-wong sing takon babagan Kofi Kingston sing ilang saka WWE TV lan dudu bagean saka Summerslam utawa Raw, PWInsider.com wis dikandhani dening pirang-pirang sumber manawa dheweke saiki durung bisa dileksanakake. Kingston asline dijadwalake dadi bagean saka segmen promosi sing ndorong merek Pure Life Purified Water karo Xavier, nganggo klambi minangka anggota NWO liyane, nanging sejatine durung kedadeyan. Dheweke ora ana ing dalan akhir minggu iki. '

Ing SummerSlam, Xavier Woods ana ing segmen kanggo promosi Banyu Murni Urip Murni, nggawe Hall of Famer WWE, lan anggota Scott Hall / Razor Ramon.





Kofi Kingston dilaporake bakal main dadi anggota nWo liyane minangka bagean saka segmen kasebut sing uga nampilake mantan Juara Tag Team, The Miz lan John Morrison.

Drip Stick 2000 wis UNLEASHED ing #SummerSlam ! 🤣 @Dewahoya @mikethemiz @Dewahoya @Dewahoya pic.twitter.com/PV78Fs9QUS



nang endi saiki chris chan?
- WWE (@WWE) 22 Agustus 2021

Dina Anyar ing WWE SummerSlam 2021

SummerSlam 2021 diwiwiti kanthi pertandingan sing ditampilake salah sawijine anggota Dina Anyar, Big E. Dhuwit Pria ing wadhah Bank ngalahake Baron Corbin ing pertandingan tunggal acara ing acara kasebut kanggo njupuk maneh tas kerja MITB.

Segmen Xavier Woods karo The Miz lan Morrison kedadeyan sadurunge pertandingan Kejuaraan WWE antara Bobby Lashley lan Goldberg.

Woods ngadhepi Miz ing RAW sawise SummerSlam, ngalahake Juara WWE kaping pindho. Sawise kalah, A-Lister nyerang kancane Morrison lan entuk Tengkorak Ngancur Pungkasan kanggo mungkasi kemitraan kasebut. Kekarone wis gelut karo RAW, pungkasane nyebabake pasangan Miz The The Miz.



Miz pungkasane nguripake Morrison #WWERaw pic.twitter.com/Ipvy6r8coi

sepira cepet banget ing sesambetan
- WrestlePurists (@WrestlePurists) 24 Agustus 2021