Rey Mysterio ngalami cilaka ing sirah nalika serangan RETRIBUTION tumrap RAW (Foto)

>

Episode RAW sawise SummerSlam dipungkasi karo RETRIBUTION nyusun serangan marang Rey Mysterio lan putrane Dominik.

Rey Mysterio kayane ngalami cedera ing sirah sing ora disengaja amarga serangan kasebut nalika legenda WWE ngumumake foto sing ana luka ing sirahe. Mysterio malah ngirim sawetara gambar topeng getih, sing bisa dideleng ing ngisor iki:

geguritan kanggo wong sing tresnani sing ilang

@WWE #Retribusi 🩸🩸🩸 pic.twitter.com/GzyDf96UF3





- ♛Rey Mysterio❔ (@reymysterio) 25 Agustus 2020

pic.twitter.com/K45SgBj97r

- ♛Rey Mysterio❔ (@reymysterio) 25 Agustus 2020

Kapan persis Rey Mysterio bisa mbukak? Sanajan ora ana jawaban sing pasti, spekulasi kasebut yaiku Mysterio bisa uga ngalami cedera nalika RETRIBUSI nguncalake dheweke menyang tiang cincin baja. Bongkahan kasebut katon brutal banget nalika realtime, lan bisa uga nyebabake cedera kasebut.



Nalika nulis iki, WWE durung nerbitake pernyataan resmi sing ngatasi cedera Rey Mysterio.

cara kanggo nggawe sampeyan seneng maneh

Apa sing kedadeyan karo Rey Mysterio lan Dominik nalika RAW sawise SummerSlam?

Rey Mysterio lan Dominik gabung kaping pisanan ing acara utama RAW minggu iki ing pertandingan tim tag nglawan Seth Rollins & Murphy.

Pertandhingan kasebut pancen cukup nglipur amarga alame cepet banget, lan Dominik tetep kesengsem karo kerja dering kasebut. Nanging, para penggemar pancen aneh yen WWE menehi pertandingan tim tag pisanan ing antarane Mysterios ing TV gratis, tinimbang nyimpen kanggo PPV kaya Payback.



Nanging, Rey lan Dominik katon apik banget, lan dheweke wis meh bisa menang kamenangan Mesias Wengi Senin lan murid sadurunge RETRIBUTION tekan cincin kasebut.

Anggota fraksi paling anyar WWE nyerang Dominik nalika Seth Rollins lan Murphy mlayu ing dalan. Rey Mysterio mlumpat menyang dering kanggo nylametake putrane, lan RETRIBUSI wiwit ngunggahake bapak lan putrane.

Rey Mysterio banjur dikalahake ndhisik menyang tiang cincin baja, sing kaya sing wis diandharake sadurunge, bisa uga nyebabake lara ing ndhuwur sirahe. Alur crita antarane Seth Rollins lan Mysterios kayane wis rampung nalika fokus dadi RETRIBUSI.

Apa sabanjure kanggo Rey Mysterio lan Dominik? Apa dheweke bakal melu perang menyang RETRIBUTION kanthi pitulung kabeh dhaptar ing minggu sabanjure?

film sing bakal nggawe sampeyan mikir babagan urip