Rob Riggle nuduh garwane sing ora duwe hubungane karo Tiffany nandur kamera sing ndhelik lan ndelok dheweke

>

Ing wulan Oktober taun lalu, TMZ nyritakake perceraian bintang 'The Hangover (2009)' Rob Riggle karo garwane, Tiffany Riggle. Tiffany ngajokake cerai kanthi pratelan beda-beda konflik. Pasangan kasebut pisah saka perkawinan 21 taun tanggal 2 Mei 2020.

Saiki, sawise setaun pisah, pasangan kasebut sadurunge ngalami kontroversi liyane. Mantan laut, aktor lan pelawak AS, Rob Riggle, negesake manawa Tiffany ndelok dheweke liwat kamera sing didhelikake.

Kamera Spy Detector Asap. Gambar liwat: Amazon.com

Kamera Spy Detector Asap. Gambar liwat: Amazon.com





kepiye supaya pacar dadi luwih tresno

Miturut laporan liyane dening TMZ, Rob Riggle negesake dokumen perceraian manawa Tiffany uga nyolong $ 28.000 saka dana darurat ing kantor asale. Tiffany Riggle wis urip ing omah kulawarga lan anak loro, nalika Rob urip ing omah sing luwih cilik.

Rob lan Tiffany Riggle. Gambar liwat: Angela Weiss / Getty Images.

Rob lan Tiffany Riggle. Gambar liwat: Angela Weiss / Getty Images.



Uga Waca: Napa Christina Haack lan Ant Anstead pegatan? Kabeh babagan perkawinan rong taun lan pisah.

Dokumen kasebut uga luwih nyorot tuduhan Rob marang Tiffany, ing kana dheweke ujar yen dheweke nemokake kamera telik sing didhelikake ing omahe. Rob negesake manawa dheweke nemokake kamera sing didhelikake ing detektor asap, kanthi luwih saka 10.000 klip video ing kertu memori. Rob Riggle uga negesake yen uga ana video Tiffany sing nginstal piranti kasebut nalika ana ing tangga.

Rob Riggle ujar ing dokumen kasebut yen anggepan babagan spionase dikonfirmasi sawise dheweke lan pacare menehi informasi palsu kanggo nyoba yen bocor. Dugaan kasebut asale saka dugaan kasunyatan manawa Tiffany ngerti informasi babagan obrolan pribadi antarane Riggle lan pacare utawa karo asistene. Dheweke uga ujar manawa bakal nampa pesen anonim sing ngerti informasi pribadi.

carane ngomong karo kanca sing paling sampeyan tresnani

Salajengipun, aktor 21 Jump Street uga negesake manawa Tiffany uga meretas Apple iCloud lan ngakoni akses menyang iMessage, email, foto, video, lsp. Riggle uga negesake manawa sapuan elektronik ing wulan April nemokake kamera kasebut. Miturut dokumen kasebut, dheweke yakin wis sepuluh wulan Tiffany nginstal kamera sing didhelikake.



Rob Riggle nuduh garwane sing saiki pisah nyolong $ 28.000

Rob Riggle uga negesake yen ana video Tiffany lungguh ing kantor lan ngetung dhuwit ing piranti kasebut. Dheweke percaya yen dhuwit iki dadi $ 28.000 sing ilang. Riggle wis ngirimake kamera minangka bukti, lan analis forensik resmi bakal mbukak liwat piranti lan rekamane.

Uga Waca: Pegatan Kanye West lan Kim Kardashian dadi saham $ 2.1 milyar: Mangkene pira kekarone wong loro.

Rob lan Tiffany Riggle karo Bocah. Gambar liwat: Gambar Getty.

Rob lan Tiffany Riggle karo Bocah. Gambar liwat: Gambar Getty.

carane ngerti yen dheweke pengin sampeyan seksual

Miturut dokumen hukum perceraian sing dilaporake dening TMZ taun kepungkur, Tiffany kepengin njupuk hak asuhan bareng karo loro anake. Pelawak lan aktor kasebut duwe anak wadon 17 taun (Abigail) lan putra lanang umur 13 taun (George). Nanging, kemungkinan hak asuhan gabungan bisa uga diganti sawise pembangunan hukum pungkasan.

Uga Waca: Sapa anake Lil Wayne? Sekilas babagan sesambetan rapper ing tengah desas-desus perkawinan karo Denise Bidot.

Dokumen uga nyatakake yen Rob Riggle duwe perintah nahan tumrap Tiffany. Sanajan kontroversi kasebut dadi pengetahuan umum saiki, Rob Riggle utawa garwane ora nate ngucapake ing ngarep umum babagan iki.

Uga Waca: Sapa Anne Cline? Kabeh babagan pacare musisi Taryn Manning