Tato Rock: Crita Lengkap

>

Rock sing dadi generasi kaping pisanan WWE Superstar misuwur amarga tatune. Dheweke seneng ngutarakake pandangane lan akeh sing digawe ing awake. Dheweke pancen ngerti babagan tato amarga dheweke pengin nuduhake pesen lan inspirasi nyata. Crita ing mburi Tato Rock njlimet banget. Kabeh perkara sing penting kanggo dheweke, sing disenengi utawa disenengi, sing wis mindhah dheweke saka jantunge wis tato ing awake. Artis tato kasebut melu diskusi sadurunge nggawe mesin tato kanggo nggarap awak The Rock. Butuh 60 jam, saben 3 sesi saben 20 jam sadurunge tatone rampung. Tato ing awake nggambarake kisah uripe lan perjalanane nganti saiki. The Rock ngumumake manawa kanggo mesthekake yen rasa sakit ditarik saka pikirane, dheweke main musik lan nyanyi.

Uga maca: Tato CM Punk - apa tegese?

Tato minangka kapercayane para leluhure saka pihak bapake lan sisih ibu. Budaya ireng, budaya Samoa, kabeh ana kapercayan manawa semangat leluhur nglindhungi kulawarga. Tato iki nggambarake perjuangan sing hebat lan bisa ngatasi.





Uga maca: Tato Roman Reigns - apa tegese?

ganti jagad dadi luwih apik

Tato ing awake dadi 3 perkara; kulawargane, perlindungan kulawargane, lan babagan semangat prajurit sejatine ing salawas-lawase.



Uga maca: Bathi lan gaji Rock dibabarake

Ing kene kita nyoba nggolek crita ing mburi Tato Rock lan interpretasi.

TO) Dheweke duwe tato saka godhong klapa sing nglambangake kepala prajurit Samoa.

B) Ing cedhak gulu, ana tato saka Srengenge , sing disembah ing budaya Samoa minangka tandha rejeki.



Uga maca: Tato Randy Orton - apa tegese?

kepiye ngerti yen dheweke mung pengin jinis

C) Tato iki sing duwe wong telu dadi siji sejatine dheweke ngadeg kanthi mbukak tangan karo garwane Dany lan putrine Simone nalika isih ana ing dhadhane.

D) Tato ing swirls mudhun nglambangake jaman biyen, saiki lan mbesuk, yen mbesuk katon luwih cerah. Pola kasebut ana ing tangane sing ditulis, Owahi ing papan sing ditemokake wis ora ana .

napa penting kudu ngajeni

Uga maca: Cat Finn Balor - apa tegese?

LAN) Tato saka loro mata , diarani mateni dheweke lan rembulan , yaiku babagan leluhur sing ngawasi kulawarga lan nglindhungi.

F) Ana tato liyane yaiku Mripat Apik . Mripat dipercaya bisa ngganggu mungsuh supaya ora konfrontasi. Simbol sing medeni iki ngidini pangguna njupuk semangat mungsuh.

Uga maca: Tato Brock Lesnar - apa tegese?

G) Tato a rusak rupane ditandhani untu hiu yaiku babagan semangat minangka prajurit lan uga simbol perjuangane.

H) Iki nuduhake pandhuan spiritual sing ngangkat prajurit kanggo pencerahan lan kekuwatan gaib. Lan ditindakake ing mripate para leluhure prajurit.

Aku) Tato saka watu yaiku babagan nggayuh sebab urip. Dheweke ujar manawa watu kasebut minangka dhasare uripe lan simbol pengabdian lan dheweke menehi hak kanggo ngadeg lan ngomong kanthi pakurmatan minangka kepala pangucap sing dhuwur. Iki uga njaga kekuwatan gaib.

tembung kanggo nggambarake wanita sing sampurna

Uga maca: Ketemu kulawarga Dwayne The Rock Johnson

Kanthi lelungan luwih akeh, kita ngarep-arep bisa ndeleng sawetara tato The Rock - Yen Sampeyan Mambu Watu Sing Masak .