Rusev nerangake kenapa dheweke dadi sukarela njupuk Stunner saka Stone Cold Steve Austin ing WrestleMania 32

>

Rusev minangka salah sawijining pirang-pirang Superstar sing dibebasake minangka bagean saka potongan anggaran ing tengah krisis Coronavirus, maneh ing wulan April. Brute Bulgaria terus nggawe saluran Twitch, supaya kadang main game lan ngobrol karo penggemar lan kanca-kancane saka bisnis gulat.

Rusev bubar ngobrol karo Sheamus ing saluran kasebut, lan duo kasebut mbahas Liga Bangsa-Bangsa lan kepiye fraksi kasebut gagal ing dhaptar utama.

Nalika ngomong babagan pertandingan nglawan The New Day ing WrestleMania 32, Rusev lan Sheamus mratelakake manawa dheweke kabeh milih gerakan gulat ikon sing bakal ditindakake. Penggemar bisa uga eling yen legenda WWE, Shawn Michaels, Mick Foley, lan Stone Cold Steve Austin mlebu ing ring ring sawise pertandingan lan menehi finalis nganti pungkasan.





Kita wiwit milih sapa sing bakal njupuk. Aku dadi sukarelawan langsung amarga aku ngerti ... Aku mesthi pengin njupuk Stunner, amarga aku ngerti aku bisa njupuk kanthi apik, lan ya, dheweke menehi Stunner.

Miro lan Sheamus ngrembug WrestleMania 32:

Rusev kerja keras kanggo adol Austin's Stunner

Liga Bangsa Bangsa ngalahake Dina Anyar ing The Show of Shows, lan trio legendaris enggal muncul ing pop saka 100.000 penggemar ing njero stadion kasebut. Austin ngirim Stunner menyang Rusev, nalika Del Rio lan Sheamus saiki nampa Sweet Chin Music lan Closed Mandible.