Shane Dawson lan Ryland Adams nuduhake rencana kanggo pindhah ing video YouTube anyar

>

Shane Dawson lan Ryland Adams bubar ngumumake manawa bakal enggal pindhah menyang Colorado.

YouTuber, 33 taun, Shane Dawson lan Ryland Adams, umur 30 taun, wiwit pacaran ing taun 2016. Pasangan kasebut pungkasane melu taun 2019, ing tengah-tengah 'pembatalan' internet Shane sing digawe amarga tweet lawas sing nampilake lelucon sing nyenengake lan ora cocog kucinge.

john cena vs alberto del rio

Shane Dawson lan Ryland Adams saiki manggon ing Calabasas, California ing omah gaya Spanyol.





Uga maca: Iki misale jek kaya babagan: Ethan Klein nampa reaksi sawise ngundang James Charles amarga ana ing arcade


Shane Dawson lan Ryland Adams ngemas tas

Dina Selasa sore, Ryland Adams njupuk YouTube kanggo ngirim vlog kanthi judhul, Kita Ngalih ... Ora Clickbait .



aku bodho banget urip

Uga maca: Aku ora bakal nate: Tana Mongeau sacara umum nolak tuduhan babagan mbuwang pantai ing Hawaii

Amarga Ryland minangka warga asli Colorado, dheweke nuduhake babagan vlog paling anyar sing dikagumi nalika dheweke diwasa, uga perjuangan sing bisa nyebabake Shane pengin pindhah.

Video kasebut nampilake momen sing nyenengake karo kulawargane nalika padha ngrayakake ulang taune ibune.



Banjur ing video kasebut, Ryland narik Shane menyang sisihane lan wong loro kasebut kanthi umum mbahas babagan pikirane babagan nyedhaki kulawarga sing umur 30 taun kasebut.

Ryland miwiti kanthi ujar manawa Shane 'ora serius' nalika ngirim link menyang dhaptar omah sing ditemokake ing Colorado.

'Aku tansah debat manawa pindhah menyang Colorado minangka ide sing apik ... aku ora ngerti apa sing bakal ditindakake. Kaping pisanan, kita kudu ngerti yen seneng omah kasebut. Shane ora serius nalika ngirim link liwat sms. '

Shane Dawson banjur noleh menyang kamera, ndhelikake raine ing bantal, lan kanthi isin ujar manawa dheweke seneng banget bisa ndeleng omah sing anyar, nanging bingung amarga Ryland kepengin metu saka omah sing disenengi Shane.

'Aku rada seneng ndeleng, nanging aku bingung amarga kita pindhah menyang kene? Ngopo Ana apa? '

Ryland Adams banjur negesake, sanajan dheweke seneng omah ing California, dheweke kepengin ngerti kepiye kahanane urip sepuluh menit saka kulawarga.

nalika ana wong sing meri karo sampeyan

Dheweke uga nambahake manawa kemungkinan bisa pindhah sithik yen ora seneng karo omah sing ditemokake Ryland.

'Aku seneng yen numpak mobil sepuluh menit adoh saka kabeh kulawarga. Sopo ngerti Kita bisa uga sengit karo omah, dadi iki bisa uga ora kedadeyan. Iku soko. '

Shane Dawson, sing kayane pancen wegah banget, wiwit setuju karo Ryland, lan negesake yen dheweke mung butuh omah sing sampurna kanggo menehi pamindhahan.

'Aku seneng banget babagan ide pindah nanging aku seneng omah saiki, dadi aku ora ngerti ... butuh omah sing paling apik lan sampurna. Aku butuh wektu kasebut, mula aku bakal bisa micu. Aku seneng karo Colorado, kabeh wong apik banget. '

Amarga kekarone bakal omah-omah lan miwiti kulawarga anyar, akeh sing kepengin weruh apa Shane Dawson bakal dikirim maneh, lan apa Ryland Adams bakal terus ngirim update ing YouTube.

yaiku perawatan bisu minangka salah sawijining planggaran

Uga maca: Jeffree Star ngumumake kepemilikan anyar peternakan Wyoming pribadi amarga penggemar pengin dheweke paling apik

Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki.