Snoop Dogg nggarap WWE maneh

>

Snoop Dogg lan WWE kayane wis semangat maneh kemitraan, amarga legenda nominasi Grammy digunakake kanggo promosi SummerSlam.

Snoop Dogg bakal dadi bagean saka WWE Champions game seluler seluler, dadi tuan rumah mundur mundur 'ing-game' menyang Pesta Terbesar ing Musim Panas.

carane dadi wong beracun

Juara, @SnoopDogg wis BALIK ing @Dewahoya karo Long Beach poto saka taun 1993! MENANG Poster Emas 4-Bintang ing Sapuan Jam Panas, bebarengan karo HADIAH FISIKAL kayata Kaos lan ALBUM DOGG SNOOP AUTOGRAPHED!

MULAI ING https://t.co/azvJ8ya5wJ pic.twitter.com/byW9Bh7LYS





- Juara WWE (@WWEChisg) 27 Juli 2021

PWInsider nampa pernyataan resmi WWE, sing ujar:

'Dina iki WWE Champions 2021, ing # 1 game seluler WWE sing paling diunduh dening Scopely, miwiti multi-minggu mundur total kanggo SummerSlam kanthi acara ing game sing dianakake dening WWE Hall of Famer Snoop Dogg . Game kasebut nduwe Snoop Dogg taun 1990an sing gabung karo dhaptar WWE Champions luwih saka 300 WWE Superstars lan Legenda ing game kasebut. '

Snoop ora bakal dadi siji-sijine sing entuk edhisi khusus sing ditambahake ing game kasebut. Seduluré lan mantan Juara Wanita WWE SmackDown Sasha Banks uga bakal njupuk versi unik kanggo acara kasebut. Wilayah bertema partai blok khusus uga bakal digunakake kanggo acara SummerSlam ing game kasebut, sing dicathet dening 'wit kurma, mobil kelangan, lan liya-liyane.'



Sejarah Snoop Dogg karo WWE

Snoop Dogg wis dadi penggemar gelut utama sawetara wektu, lan wis pirang-pirang penampilan karo WWE sajrone pirang-pirang taun. Dheweke dadi Master of Ceremonies kanggo WrestleMania XXIV ing taun 2008. Dheweke uga ngancani seduluré menyang cincin kasebut ing WrestleMania 32, ngrampungake tema kasebut kanggo lawang sing istimewa banget.

Ora bakal dadi siji-sijine Snoop Dogg ngewangi mlebu Sasha Banks. Bali ing taun 2019, Snoop kolaborasi karo WWE kanggo nggawe lagu tema anyar kanggo The Boss.

EKSKLUSIF: Kanthi debut sing anyar @SnoopDogg trek mlebu, Boss ngrusak proses lan biaya ngrancang musik anyar. #SmackDown pic.twitter.com/BI3UJDQZPq



- WWE (@WWE) 9 November 2019

Snoop Dogg uga wis sawetara kaping katon karo All Elite Wrestling, sanajan melu pertandingan. Dheweke uga motong remix khusus tema 'Kerajaan' Cody Rhodes. Kanthi pemikiran kasebut, para penggemar kepengin weruh apa kita bakal ndeleng Snoop Dogg pungkasan ing WWE.

Matur nuwun kayane ora kaya ngono. Apa sampeyan seneng bisa ndeleng Snoop nggarap WWE maneh? Apa kalebu Juara WWE narik minat sampeyan? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki.

kenapa wong pengin dewekan