'Tetep adoh': Shane Dawson menehi petunjuk ing YouTube bali, lan internet ora seneng

>

muga-muga baline ing platform bakal enggal. Ing sawijining kiriman ing crita Instagram, YouTuber negesake yen ngenteni suwe kanggo bali amarga 'ngenteni ilham kanggo ditabuh.'

Shane Dawson nate muncul maneh konten wiwit taun 2018, pindhah saka ulasan panganan menyang seri jinis dokumenter ing platform duweke Google.

Paling anyar, dheweke wis mandheg saka YouTube sawise video njaluk ngapura ing wulan Juni 2020. Ing klip kasebut, dheweke ngakoni akeh kepungkur skit lan tweet sing bermasalah nalika nyoba njaluk ngapura.





Nanging, video kasebut ora ditampa kanthi apik dening netizen. Judhul 'Tanggung Akuntabilitas', nduweni luwih saka 21 yuta tampilan kanthi komentar lan rasio kaya-kanggo-ora dipateni.

Nanging, Shane Dawson alon-alon nggawe penampilan liyane tunangan Ryland Adams ' Video YouTube, sing dianggep ora seneng. Umur 33 taun kasebut uga bubar pindah saka California menyang Colorado kanggo 'pangowahan.'



Crita Instragram diwaca:

'Uga aku siyap nggawe maneh lan nggawe sing dakkarepake. Mung ngenteni inspirasi kanggo nggegirisi. '
Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Def Noodles (@defnoodles)


Pangguna Instagram nanggepi pengumuman bali Shane Dawson

Cuplikan gambar pengumuman sensasi interney sing kontroversial dituduhake ing Instagram dening defnoodles pangguna lan wis ditemokake luwih saka s├Ęket komentar. Umume komentar negatif babagan akhire Shane Dawson bali menyang platform. Akeh sing menehi saran yen dheweke kudu tetep ing papane.



Siji pangguna ujar:

'Aku ora ngira iki istirahat sukarela, nanging ok.'

Pangguna liyane komentar:

'Nah, awake dhewe apik.'

Pangguna katelu nyatakake

'Napa dheweke tumindak kaya [dheweke] plancongan nalika dheweke dibatalake amarga ora becik.'
Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Screenshot saka Instagram (defnoodles)

Shane Dawson durung nggawe woro-woro luwih lengkap babagan nalika dheweke arep bali menyang YouTube. Akeh pangguna Instagram sing ngramal yen dheweke bakal bali, nyoba nggawe seri panebusan ing Trisha Paytas, kanca lan kanca YouTuber, sawise skandal pungkasan.

Ryland Adams uga nyengkuyung platform supaya Dawson bisa bali Sip podcast sawise nggawa kanca YouTuber Jeffree Star kanggo tampil tamu.


Uga maca: #BUTTERTHEEREMIX dadi virus sadurunge dirilis, kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan lagu BTS versi Meghan Thee Stallion