Sampul explayive Stray Kids Hyunjin saka 'Playing with Fire' nyebabake para penggemar lemes

>

Bocah-bocah sing Kasasar Hyunjin bali karo males dendam. Idola kasebut njupuk sampul koreografi sing apik ing Play With Fire dening Sam Tinnesz lan video YouTube entuk luwih saka 500 ewu tontonan. Rilis permata iki kanthi tiba-tiba nyebabake para penggemar.

Penggemar bintang kasebut wis menehi komentar babagan sih, pesona lan sensualitas dheweke. Nanging, sing dicritakake luwih akeh yaiku kepiye carane eksplosif.

Kaping pisanan, mc saka Mixtape: Oh, banjur ana warta manawa dheweke paling ndhuwur grafik Billboard. Saiki, Hyunjin wis ngluncurake karya sampingan sing apik banget.





Ngelingi kepiye dheweke istirahat kerja amarga skandal, akeh penggemar percaya yen comeback dheweke bakal underwhelming. Sawise kabeh, Hyunjin dipuntudhuh saka bullying akeh kanca sak SMA.

geguritan amarga kelangan kekasih

Nanging, entri maneh sing dramatis dadi sorotan mbuktekake manawa Hyunjin saiki nggawe pernyataan. Iki kanggo mesthekake para penggemar manawa skandal kasebut lan mbuktekake manawa para durjana salah.



Comeback Stray Kids Hyunjin mbledhos

Video mbalek saiki ngasilake ribuan tweet lan uga sawetara diskusi babagan Reddit. Salah sawijining diskusi kanthi judhul 'Hwang Hyunjin lan seni nggawe pernyataan sialan' lan pangguna nggawe pengamatan deskriptif babagan gaya lan pratelan Hyunjin.

AAHHHJ KUDU TUNGGAL. Aku ora nyiapake mental saka kabeh HWANG HYUNJIN iki

- Ren (@ _leefelix8) 9 Juli 2021

kabeh wong kudu maca postingan reddit iki babagan hyunjins skz-player pic.twitter.com/TyugdojbRv



- isha (@cosmicskiz) 9 Juli 2021

Ing utas iki, ana luwih saka 20 komentar. Komentar kasebut uga nuduhake manawa dheweke luwih ngerti Hyunjin, seniman kasebut. Penggemar percaya yen dheweke nerangake pikirane liwat gerakan awak ing lagu iki.

Akeh uga sing muji tekad Hyunjin. Dheweke ngupayakake terus-terusan supaya bisa ngetrapake sikil sing paling apik babagan seni kasebut. Tontonan feat. Yacht Money uga minangka bukti tekad.

Kabeh babagan pagelaran kasebut apik banget, nanging rasane ora sithik. Iki dudu cacat nanging pengamatan sing apik sing digawe para penggemar.

Iki uga ora mung pengamatan sing digawe para penggemar. Dheweke menehi komentar babagan cahya lan bayangan sing apik banget ing video kasebut, ekspresi Hyunjin.

Sawetara penggemar uga mikir babagan kepiye dheweke sukses bisa narik kawigaten para pamirsa saka praupane menyang awak liyane. Dheweke mesthi komentar babagan kadang dheweke rumangsa ora nyaman utawa malah frustasi amarga praupane dadi perhatian.

seth rollins pacar leighla schultz

Sampul kasebut uga menehi rasa seneng sing aneh ing pamirso lan iki uga diamati dening para penggemar nalika diskusi.