Stray Kids 'NOEASY: Tanggal rilis, dhaptar trek, konsep, teaser lan poster album sing bakal teka

>

Stray Kids ' album kapindho diarani GAMPANG lan minangka lakon ing tembung rame. Nalika judhul album dirilis, para penggemar ngramal manawa iki minangka respons saka kabeh anggota Stray Kids - Bang Chan, Lee Know, Changbin, Hyunjin , Han, Felix, Seungmin lan I.N. - menyang bagean saka masarakat sing nuduh dheweke nggawe swara lan dudu musik.


Tanggal rilis album Stray Kids GAMPANG

Album nomer loro Stray Kids bakal dirilis tanggal 23 Agustus.


Dhaptar lagu kanggo album Stray Kids GAMPANG

Lagu pertama sing dirilis saka album nomer loro Stray Kids, GAMPANG , yaiku Campuran: Oh . Singel kasebut uga dadi comeback bintang Stray Kids Hyunjin, sing wis istirahat saka kabeh karya sing ana gandhengane karo band kasebut amarga skandal bullying.





Bocah-bocah sing Kasasar
DAFTAR TRACK

2021.08.23 6PM (KST) #StrayKids #budak cilik # GAMPANG #singer #Gegeran #StrayKidsComeback #YouMakeStrayKidsStay pic.twitter.com/3fkqCMyXjY

- Stray Kids (@Stray_Kids) 11 Agustus 2021

Lagu liyane ing dhaptar lagu kalebu Keju, Gludhug, Domino, Sakit, Deleng, Nuwun sewu, aku tresna sampeyan, nangis bisu, rahasia rahasia, bintang ilang, lampu abang, surfin ', ilang lan Wolf Gang .



Ing ndhuwur, para teaser kanggo sawetara lagu kalebu Gludhug lan Surfin ' dibebasake. Gambar konsèp kanggo album iki uga dirilis nalika rilis album kasebut.


Konsep album nomer loro Stray Kids GAMPANG

Konsep album kasebut nuduhake anggota Stray Kids njupuk peran pamburu monster. Monster sing dikepengini yaiku daya sing bisa ngasilake swara, lan jagad iki dijupuk dening monster iki. Konsep tengah album kasebut kalebu metode sing para anggota bisa mateni monster lan nylametake jagad iki.

cara lucu takon wong metu teks

Intro album kasebut uga digoda ing YouTube dening anggota Stray Kids sawetara jam sadurunge dirilis album nomer loro.




Teaser lan gambar konsep album Stray Kids 'NOEASY

Video teaser saka CHEESE


Video teaser Surfin '


Teaser kanggo Lampu Abang

Bocah-bocah sing Kasasar
UNVEIL: TRACK 'Compulsive (Bang Chan, Hyunjin)' https://t.co/ONFq23cESZ

2021.08.23 6PM (KST) #StrayKids #budak cilik # GAMPANG #peksa #RedhangRang #UNVEILTRACK #StrayKidsComeback #YouMakeStrayKidsStay pic.twitter.com/0sm43H0VG2

- Stray Kids (@Stray_Kids) 5 Agustus 2021

Teaser INTRO dirilis dening JYP Entertainment

Ing video kasebut, para anggota nggoda intro GAMPANG , dheweke uga ngomong babagan lelungane menyang rilis album nomer loro.

Stray Kids pungkasane nerbitake musik anyar sawise 11 wulan. Sadurunge iki, tim kasebut tampil ing acara musik MNet Kerajaan: Perang Legendaris . Miturut Soompi, album iki wis dianggep minangka pemecah rekor pribadi kanggo band kasebut kanthi luwih saka 830.000 pre-order saham. Iki kaping pindho nomer sing wis ditampa kanggo album debut.

Sadurunge dirilis album kasebut, band kasebut durung promosi karya kanthi nyebar. Nanging, dheweke nganakake perayaan suwene seminggu kanggo para penggemar sing diarani STAYweeK, kanggo ngrayakake acara mengeti kaping telu.

Anggota Stray Kids nuduhake pratelan, bubar ngrayakake ulang taun katelu karo STAY. Alesané kita ora owah suwé telung taun iki yaiku kapercayan siji-sijiné lan kimia, uga katresnan kanggo STAY. Telung prekara kasebut ora bakal owah, sanajan mbesuk.


Penggemar ngucapake rasa seneng banget amarga dirilis album Stray Kids NOEASY

Wiwit rilis album kaping loro diumumake dening Stray Kids, nganti pirang-pirang jam sadurunge album iki dirilis, para penggemar ngutarakake rasa senenge nalika comeback band favorite.

dadi aku sejatine ora ngira Chan bakal nemoni masalah sing njlentrehake paksaan / lampu abang amarga ora * babagan * seks sing pas. Krungu dheweke ngrancang lagu kasebut, ngobrol babagan tema sing dikarepake. Sensualitas minangka piranti crita nanging ora mesthi tegese luwih jero

- malo (lagi nangis luwih saka 930k) (@luabyuls) 5 Agustus 2021

Ya, aku mikir bab sing padha, nanging uga gumantung karo lirik lan kita ngerti kepiye lirik kasebut, bisa uga bisa gelut karo sisihane sing liar ...? https://t.co/x1Nw2GRt2D

- Hyunjin's Hairband 🧀 (@thescorpion____) 5 Agustus 2021

ya, aku mikir babagan sing padha, kaya rumangsa ngerti rasa ora aman, kekurangan, lan prekara cilik sing apik banget, mula aku duwe panguwasa marang wong liya, yaiku aku, lan sensual kanthi cara sing beda karo kiasan jinis ing drive

kasunyatan menarik kanggo ngomong bab sampeyan dhewe
- aci ⚡ (@ luv5eung) 6 Agustus 2021

D-DAY D-DAY D-DAYYYYY !!!
Aku gatel banget ngrungokake lagu-lagu unit khusus sing wis suwe banget digodha #StrayKids # GAMPANG #StrayKidsComeback

- 맘 (@BinnieCatcher) 23 Agustus 2021

ya, aku bakal melu comeback karo pizza keju pepperoni domino sing wates wates kanggo bocah sing kesasar #StrayKids #budak cilik # GAMPANG #singer #Gegeran #StrayKidsComeback #YouMakeStrayKidsStay pic.twitter.com/d4aSLkQY3n

- 🧀 matu (@ mcnava95) 23 Agustus 2021

Penggemar uga ngramal babagan makna ing sawetara lirik nalika nindakake diskusi dawa babagan saben lagu ing album kasebut.