Top 5 David Dobrik Lagu Liyane

>

Sajrone karir YouTube, David Dobrik wis mainake sawetara lagu sing paling apik ing adegan outro, lan dheweke kabeh katon cocog banget. Dianggep minangka tilas royalti YouTube, David Dobrik tilar donya ing media sosial wiwit tuduhan salah laku dheweke dadi publik.

Kanthi kontroversi liyane, umume para pamirsa kepengin ndeleng video sadurunge. Sanajan dheweke saiki dadi tokoh kontroversial ing jagad YouTube, rasa musik dheweke isih luar biasa.

Mangkene sawetara lagu outro sing paling disenengi saka vlog David Dobrik lan makna sing diwenehake.





5. 'Mama Said' dening Lukas Graham

'Mama Said' dening Lukas Graham wis luwih anyar digunakake dening David ing outros. Mayoritas vlogs saka taun 2020 duwe outro nggunakake lagu iki. Iki menehi geter kanggo pungkasan video, lan ngidini para pamirsa rumangsa kalebu apa wae sing kedadeyan ing video kasebut.

Uga maca: Venom 'Let There be Carnage' - Tanggal rilis, Plot, Cast, lan Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan petualangan Woody Harrelson sabanjure



4. 'Tampilake Apa sing Nggoleki' dening Carolina Liar

'Tampilake apa sing aku goleki' dening Carolina Liar digunakake kaping pirang-pirang dening David kanggo outros nalika video kasebut minangka hadiah utawa dheweke menehi wong. Iki asring diputer nalika ana wong sing matur nuwun. Iki nambah semangat kanggo vlog, lan bisa diakhiri kanthi cathetan dhuwur.

3. 'Basa Ngikat' dening Grouplove

'Tongue Tied' dening Grouplove dipilih dening David kanggo lagune outro kaping pirang-pirang. Iki menehi rasa nyenengake lan nyenengake nalika pungkasane vlogs. Ing vlog tartamtu ing ndhuwur, David njaluk untu kawicaksanan ditarik. Adegan pungkasan karo lagu outro cocog banget karo kahanan kasebut, amarga dheweke sejatine 'lathi'.

2. 'Kuat' dening Major Lazor ft. Ellie Goulding lan Tarrus Riley

Lagu outro iki kanthi judhul 'Kuat' dening Major Lazor ft. Ellie Goulding lan Tarrus Riley minangka pilihan sing kuat kanggo outro David. Apamaneh amarga ing video khusus iki, mantan pacare David lan YouTuber Liza Koshy nampilake merchandene nalika nari karo lagu kasebut. Nggawe eseman ing pasuryan saben wong.



1. 'Rasakake Isih' dening Portugal. Wonge

Dianggep minangka lagu David Dobrik sing paling apik ing salawas-lawase, David lan Vlog Squad nggawe video musik dhewe kanggo 'Feel It Still' dening Portugal. Wonge. Lagu iki dadi pilihan utama lagu-lagu outro David suwene wis pirang-pirang wulan lan disenengi karo mayoritas penonton. Video kasebut menehi sentuhan para muda.

Uga maca: Joshua Bassett nggawe penggemar dadi edan sawise dheweke katon aneh nalika muji Harry Styles

Penggemar David Dobrik

Sanajan akeh sing wis ora langganan David Dobrik, akeh sing tetep dadi penggemar sing setia. Sanajan akeh kontroversi ing taun iki, dheweke isih dianggep dadi salah sawijining vlogger paling populer ing donya.

David Dobrik Saiki

Nganti saiki, David Dobrik ora ngirim postingan maneh sawise njaluk ngapura. Dheweke mandheg syuting ing awal karantina, lan saiki diwiwiti amarga ana tuduhan 'insiden ekskavator' karo anggota Vlog Squad Jeff Wittek.

Uga maca: Aku uga rumangsa kewalahan banget Charli D'Amelio mratelakake babagan perjuangan dadi selebriti lan urip ing mburine