5 'Pria Besar' Top ing Sejarah WWE

>

Wong gedhe ing gulat wis dadi bagean utama saka pirang-pirang alur cerita wiwit wiwitan bisnis. Kekuwatan kerusakan manungsa iki biasane digunakake minangka tumit sing angel banget kanggo ngalahake bayi, utawa pahlawan sing nyoba ngirit.

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis ndeleng sawetara pria gedhe sing paling apik ing sejarah sing nyenengake lingkaran kuadrat, lan pegulat saiki akeh wong gedhe sing duwe kemampuan lan duwe bakat. Pria kaya Braun Strowman, Lance Archer, lan malah almarhum, Brodie Lee sing hebat dianggep minangka sawetara pria gedhe sing paling apik ing bisnis kasebut.

Bubar, SK Wrestling ngomong karo mantan superstar WWE Mike Knox, sing ngobrol nalika kerja bareng Big Show, malah ujar manawa ' Dheweke minangka pria gedhe sing paling apik sing dakdeleng ing dering kasebut '. Kanthi ngelingi komentar Knox, kita bakal ndeleng 'wong gedhe' WWE sing paling apik ing sejarah perusahaan. Priksa manawa sampeyan ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar ing ngisor iki.






# 5. Kane

Kane lan Paul Bearer

Kane lan Paul Bearer

Glenn Jacobs debut ing taun 1992, lan nalika sawetara gimik pisanane ora apik, nalika Kane debut ing Badd Blood: Ing Omah Sampeyan, iki minangka wiwitane sing istimewa. ' Kuwi kudu dadi Kane! 'jerit Vince McMahon, amarga para penggemar sing melu kaget kaget karo ukuran Big Red Machine.



Umumé mode 'wong gedhe', Kane nyuwek lawang Neraka ing Sel lan ngadeg kanthi jempol karo seduluré, The Undertaker. Kane bakal Tombstone The Undertaker, nuduhake karusakan sing bakal teka.

Kane minangka pria gedhe sing paling penting. Dhuwur 7'0 'lan 300 pon, dheweke dadi monster manungsa. Dheweke unik banget lan bakal ngalahake lawane kaya wong lanang gedhe; Boots gedhe, slam sing kuat, lan serangan sing angel. Sanajan liwat owah-owahan gimik (sing alus lan ora alus), Kane ora bakal kelangan faktor bintang lan tetep dadi salah sawijining pria gedhe sing paling apik ing WWE.

limalas SEBELUK