Vickie Guerrero komentar babagan rasane ing sacedhake bojone Eddie Guerrero ing mburi panggung lan ing ring

>

Eddie Guerrero minangka salah sawijining pegulat profesional paling gedhe ing kabeh jaman. Dheweke dadi Juara WWE, Juara Eropa kaping pindho, Juara Antar-Kontinental kaping pindho, lan Hall of Famer WWE.

Kanthi konsisten nampilake dhaptar penggemar kanggo pegulat favorit, Eddie Guerrero disenengi kabeh, utamane kulawarga lan kanca-kanca.

Vickie Guerrero bubar muncul ing Podcast Omah Kita , ing kana dheweke mbahas babagan rasane ing sekitar Eddie Guerrero ing mburi panggung lan ing ring.





Dheweke nggambarake 'kekacauan' lan 'ora nate wayahe angel,' nanging uga ujar manawa nyenengake banget amarga kepiye Eddie Guerrero ngrawat dheweke.

'Aku mesthi ujar manawa ana kekacauan lan ora bakal angel. Pertunjukan karo Eddie nyenengake banget amarga dheweke tetep ngrawat aku ing dering lan apa sing ana ing mburi panggung utawa apa wae sing kudu kita lakoni karo Rey lan Dominic, aku ora wedi amarga aku duwe Eddie ing sisihku. Banjur nalika Eddie liwati lan aku bali kerja bareng karo Chris Benoit, Rey Mysterio, Chris Jericho lan kabeh pria hebat ing WWE, pancen nggegirisi banget kanggo aku. Nanging aku mikir mung kanthi nonton Eddie suwene pirang-pirang taun lan nonton produk lan dadi penggemar gulat, aku kira aku wis biasa karo apa sing dakkira Vickie Guerrero. ' ujare Vickie (H / T: Podcast Omah Kita )

Sampeyan bisa nemokake kabeh episode ing ngisor iki:



Rasane seneng banget ngrungokake crita babagan Legenda WWE, utamane wong sing misuwur kaya Eddie Guerrero. Seneng banget ndeleng apa pengaruhe Vickie Guerrero minangka pribadi lan karakter.


Eddie Guerrero kanthi tragis tilar donya ing taun 2005 lan dilebokake kanthi anumerta menyang Hall of Fame ing taun 2006

Pungkasan Eddie Guerrero isih dikenang nganti saiki minangka salah sawijining tragedi paling gedhe ing sejarah pro-gulat. Mantan Juara WWE tilar donya amarga gagal jantung akut.

Diagnosis kasebut diwenehake sawise dheweke sadar ing kamar hotel ing Minnesota ing November 2005.



Liwat dheweke nggawe akeh penggemar rusak, lan akeh promosi gulat ing saindenging jagad menehi penghargaan marang Latino Heat kanthi cara apa wae. Setahun candhake, Guerrero dilebokake kanthi anumerta menyang Hall of Fame, sawijining pakurmatan sing pantes diduweni.

Eddie Guerrero saiki wis ngancik 53 dina.

Judhul WWE sing menang liwat Brock Lesnar bakal dadi legendaris @BRWrestling

(liwat @WWE ) pic.twitter.com/tr1Iv2pJbR

- Laporan Bleacher (@BleacherReport) 9 Oktober 2020

Salah sawijining sepatu bot gulat sing paling hebat, ora ana sing bisa lali sawetara momen sing luar biasa sing diwenehake Latino Heart ing jagad gulat.

Apa pertandingan favorit sampeyan Eddie Guerrero? Apa ana wayahe Eddie sing cocog kanggo sampeyan? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!