Vince McMahon lan RAW Superstar nggawe wayahe unscripted kontroversial ing Hall of Fame

>

Vince McMahon lan Titus O'Neil seneng banget ing upacara Hall of Fame WWE 2021 yen kiriman Instagram paling anyar iki minangka indikasi.

sampeyan bisa tuwuh kepincut karo wong liya

Titus O'Neil diajeni karo Warrior Award ing upacara Hall of Fame WWE 2021. O'Neil saiki wis ngirim pirang-pirang foto saka upacara kasebut ing gagang resmi Instagram lan siji gambar tartamtu mesthine bakal entuk kekalahan saka para penggemar.

Foto sing dimaksud yaiku Titus lan Ketua WWE Vince McMahon sing foto ing upacara Hall of Fame. Titus bisa ditampilake kanthi cepet nyekel lengen Vince McMahon ing gambar kasebut.





Penggemar sing wis tetep karo WWE saiki ngerti apa sing kedadeyan nalika perayaan pensiun Daniel Bryan ing episode WWE RAW 8 Februari 2016. O'Neil nyekel Vince McMahon ing tangane nalika wayahe banget nalika prayaan pungkasan kasebut.

O'Neil dilereni 60 dina sawise kedadeyan kasebut. Dheweke mengko negesake dheweke nyekel lengen Vince McMahon supaya Stephanie McMahon bisa metu saka papan kasebut luwih dhisik.



Titus lan Vince McMahon main maneh kanthi sengaja ing upacara Hall of Fame WWE 2021 kaya sing bisa dideleng ing ngisor iki:

Titus O

Titus O'Neil lan Vince McMahon seneng-seneng ing upacara Hall of Fame WWE 2021

Sampeyan bisa ndeleng album lengkap ing ngisor iki:



iku lumrah yen pengin dewekan
Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Titus Oneil (@titusoneilwwe)

Vince McMahon dilaporake awake isih ringkih sawise pasulayan karo O'Neil

Vince McMahon mesthi ora seneng yen Titus nyekel tangane ing wengi iku. Mangkene Arn Anderson mbukak munggah babagan kedadeyan kasebut lan kepiye nggawe Vince McMahon isin:

'Dheweke tiba-tiba nubruk nalika nyekel Vince ing bangkekan nalika Titus wiwit katon. Dheweke meh tiba. Kayane isin banget. Aku mikir luwih isin yen mikir wayahe komedi tinimbang wong liya. Nanging aku rumangsa ora apik ing pikirane Vince amarga dheweke lagi meh tiba. Cepet nyinggung dheweke. '

BREAKING: Minangka pisanan dilaporake dening @TB_Time , @TitusONeilWWE wis dijenengi panampa Penghargaan Warrior 2020! #WWEHOF
https://t.co/2PFQ8VsOz8

cm dhuwit punk ing bank
- WWE (@WWE) 5 April 2021

Titus O'Neil saiki lagi apik banget sanajan ora dadi jeneng utama ing dhaptar WWE. Foto paling anyar dheweke karo Vince McMahon jelas nuduhake manawa kekarone wis ninggalake kedadeyan RAW sing kontroversial ing jaman kepungkur.