Vince McMahon ngirim jet pribadi dhewe kanggo nggawa peralatan cincin legenda WWE

>

Hulk Hogan bubar ngumumake manawa Vince McMahon ngirim dheweke menyang jet pribadi kanggo njupuk gir cincin Hulkster saka Tampa menyang Kanada sawise pertandingan karo The Rock ing WrestleMania 18.

On Sawise Bell , Corey Graves takon marang Hulk Hogan apa rencana kasebut supaya dheweke bali menyang klambi abang lan kuning klasik sawise pertandingan karo The Rock ing WrestleMania. Hogan ujar manawa dudu rencana awal lan dheweke ngganti rencana sawise reaksi publik sing hebat sing diduweni.

mlebu mantanku kepengin bali

Dheweke ujar manawa Vince McMahon mrentah supaya nggawa klambi abang lan kuning menyang RAW sawise WrestleMania, sing bakal ditindakake dina esuke:





'Tanganku dipeksa. Lan sejatine, aku meh ora kejawab Senin Wengi RAW ing Montreal. Amarga alasan apa wae, yen sampeyan bali lan ngrungokake wong akeh, umure 50-50, nanging nalika pertandingan kasebut tetep, yen sampeyan ngrungokake sapa sing lagi gayeng, sampeyan bakal ora samar. Aku metu saka dering lan Vince banjur lunga, 'Endi barang abang lan kuning sampeyan?' Aku ujar, 'Aku ora duwe.' Aku ujar, 'Ana ing Tampa,' lan dheweke lunga, 'Aku ngirim wong kanggo njaluk.' Aku ujar, 'Ora, sampeyan ora bakal bisa nemokake. Aku duwe omah 22.000 kaki persegi sing edan iki, wis entek, lan ditambah karo barang-barang sing dakkarepake, aku entuk tartamtu (barang), sampeyan ora bisa njupuk sepasang sepatu bot lan celana ketat kuning lan ikat kepala. Ana barang sing cocog kanggo aku lan ora cocog kanggo aku.
'Vince nyelehake aku menyang Challenger (jet pribadi), aku mabur maneh bengi, njupuk barang abang lan kuning, banjur mabur maneh. Aku dadi pesawat terakhir sing tekan Montreal, dheweke ngalami badai salju ing wengi iku. '
Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening therock (@therock)

Hogan ujar manawa dheweke ora nggunakake gir cincin abang lan kuning kanggo RAW ing wengi sabanjure.



Vince McMahon vs Hulk Hogan ing WrestleMania 19

Vince McMahon lan Hulk Hogan

Vince McMahon lan Hulk Hogan

carane ngerti yen sampeyan tampan utawa ora

Setahun sawise bali menyang WWE lan pertandingan ikonik karo The Rock, Hulk Hogan duwe pertandingan WrestleMania liyane, kali iki nglawan Vince McMahon.

Kaloro kasebut adhep-adhepan kanggo pertama kaline, ing Street Fight. Hogan menang sawise mlebu sawetara sikil ing Vince McMahon.



3/30/03: Hogan getihen nglawan Vince McMahon, sadurunge pungkasane dilebokake nganggo TIGA sikil. pic.twitter.com/yRFcRRGlou

- OVP - Podcast Gulat Retro (@ovppodcast) 30 Maret 2021

Mangga H / T Sawise Bel lan Sportskeeda yen nggunakake kutipan ing ndhuwur.