TONTON: Video TikTok Resurfaced ngungkapake James Charles ngethok video musik 'Build a B * tch' Bella Poarch

>

James Charles kabaripun wis ngiwa metu saka Bella Poarch iku video musik 'Mbangun B * tch' sawise pirang-pirang tuduhan sing ditindakake marang James. Ing video TikTok sing dibukak maneh saka pangguna TikTok 'Zilbersteve', nuduhake Bella Poarch lan anggota pemeran liyane sing dicritakake kayata James Charles, nggawe TikTok sing wis disetel. Nanging, James Charles ora tampil ing video musik resmi kasebut.

bojoku ora duwe akal sehat

Video musik anyar Bella Poarch kanggo 'Build a B * tch' tayang perdana tanggal 14 Mei 2021. Akeh penggemar dheweke seneng banget ngrungokake single debute. Kanthi pemeran bertaraf bintang sing kalebu YouTuber, streamer Twitch, lan TikToker liyane kayata Valkyrae, ZHC lan Larray, video Bella dadi populer. Sementara, video TikTok sing bubar ditampilake nampilake kabeh pemeran, kalebu James Charles, nggawe TikTok ing pungkasan syuting.

Uga maca: 'Aku lagi diperes' James Charles bali menyang Twitter sawise hiatus kanggo ngomong babagan tuntutan hukum marang dheweke





James Charles ngilangi video musik amarga tuduhan kasebut

Sanajan Bella Poarch durung nanggapi kenapa dheweke ora nyakup James Charles ing video musik barunya, akeh ing komunitas TikTok sing ngira-ngira. Sawise tuduhan prilaku predator lan tuntutan hukum 'penghentian salah' sing saiki diadhepi saka mantan karyawane, James Charles durung nate ditampilake kanthi positif. Sawise mudhun saka akeh sponsor lan kolaborasi kayata Morphe lan Chipotle, akeh sing ora kaget amarga nemokake James uga mudhun saka proyek iki.

REGRET INSTAN: James Charles katon ora bisa dipotong saka video musik 'Build A B * tch' Bella Poarch. TikTok iki nuduhake Bella lan anggota pemeran liyane — kalebu James — njupuk TikTok nalika disetel. James ora tampil ing video pungkasan. Ora jelas nalika video musik kasebut dijupuk. pic.twitter.com/xWOSW3Xe5s



bojoku pindhah karo wong wadon liyane
- Def Mi (@defnoodles) 15 Mei 2021

Uga maca: 'Ndedonga, ora ana korban ing kana': Gabbie Hanna ngatasi tuduhan nyerang YouTuber Jen Dent

Reaksi Twitter kanggo TikTok James Charles sing muncul maneh

Penggemar Bella Poarch seneng banget ngrungokake yen James Charles ora bisa melu video, nanging dheweke kuciwa amarga dheweke ngundang dheweke luwih dhisik. Akeh sing menehi komentar ing TikTok, nuduhake apa sing dirasakake babagan James sing meh ana ing potongan pungkasan. Dheweke nulis:

Reaksi penggemar menyang James Charles wis disetel (Gambar liwat TikTok)

Reaksi penggemar menyang James Charles wis disetel (Gambar liwat TikTok)



Reaksi penggemar menyang James Charles wis disetel (Gambar liwat TikTok)

Reaksi penggemar menyang James Charles wis disetel (Gambar liwat TikTok)

Reaksi penggemar menyang James Charles wis disetel (Gambar liwat TikTok)

Reaksi penggemar menyang James Charles wis disetel (Gambar liwat TikTok)

tumindak sing nyenengake yen bosen

James durung negesake utawa nolak sebabe dheweke ora bisa ngerteni video musik kasebut. Bella durung nate nanggapi spekulasi penggemar uga.

Uga maca: 5 Keputusan Paling Ala ing David Dobrik Vlog