Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan sengit karo kanca-kanca

Sengit iku tembung sing kuwat, nanging aku pancen ora seneng karo sampeyan.

Nalika Plain White T nulis lirik kanggo pacar, yen sampeyan lagi maca, sampeyan bisa uga ndeleng wong sing ngerti miturut teoritis kancamu lan mikir bab sing padha.

Kemungkinan, yen sampeyan isih nggunakake tembung 'kanca' kanggo njlentrehake, isih ana sawetara rasa tresna ing kana. Sampeyan bisa uga ora ngremehake awake dhewe, nanging sampeyan bisa uga ora seneng karo dheweke.





Paling ora, sampeyan wis ngerti manawa ana prekara utawa prilaku sing wiwit saraf.

Pegatan karo kanca bisa uga traumatik kaya putus karo pasangan romantis , sanajan sampeyan wis ora seneng karo dheweke.



Kanca-kanca minangka bagean penting ing urip kita. Nglereni metu bisa dadi nesu banget kanggo loro pihak sing terlibat, luwih-luwih yen sampeyan nglampahi akeh wektu, ngomong akeh, kabeh gumantung karo emosional, utawa duwe sejarah sing dawa.

Malah bisa uga mengaruhi klompok kekancan sing luwih akeh sing dadi bagean sampeyan.

pitakon sing apik sing nggawe sampeyan mikir

Sejatine, dudu keputusan sing kudu dianggep entheng, kaya sampeyan ora bakal njupuk hubungan romantis kanthi entheng.



Yen kahanan kaya iki wis akrab, sampeyan bisa uga kepengin takon saka endi. Yen sampeyan 'sengit' kanca sampeyan, apa sing kudu sampeyan lakoni?

Sadurunge mutusake apa sing kudu ditindakake babagan kahanan sampeyan, langkah pertama yaiku nemtokake apa sing dadi hubungan asem utawa tegese tiba-tiba sampeyan ngalami saraf.

Banjur, sampeyan kudu ngerti kenapa sampeyan ora gelem nglereni kabel, lan, pungkasane, yen sampeyan mutusake perkara sing bener, tindakake nalika wis diwasa, cara ngajeni .

Pisanan, takon:

Apa Iku…?

Wong ganti. Ora ana sing tetep padha. We evolve saben dina. Sampeyan minangka jumlah total kedadeyan sampeyan nganti detik sampeyan maca iki.

Mesthi sampeyan ora bakal kaget, yen kanca sampeyan ganti.

Nalika bisa ganti dadi luwih apik, bisa uga tuwuh karakteristik sing tegese sampeyan kabeh ora bisa ndeleng mata maneh.

Sing kudu sampeyan pikirake yaiku apa sing nyebabake pangowahan kasebut.

Bisa uga dheweke ngalami masa sing angel, pribadi utawa profesional, lan sing dibutuhake banget yaiku dhukungan sampeyan tinimbang keputusan sampeyan.

Nalika sampeyan ora ngidini sesambungan beracun narik sampeyan yen tumindak kasebut tetep lan mula menehi pengaruh marang sampeyan, yen wong sing penting karo sampeyan wiwit tumindak aneh, sampeyan kudu menehi kekancan kanggo nyoba ngerteni kenapa yaiku.

Saliyane, sanajan owah-owahane tumindak bisa uga amarga ana kedadeyan sing negatif ing urip, mula bisa uga ora kedadeyan.

Dheweke bisa uga dipengaruhi kanca anyar sing wis digawe utawa mitra romantis anyar sing wis dijalin hubungan. Kita kabeh wis duwe kanca sing dumadakan kasmaran lan kayane duwe transplantasi kepribadian minangka asil.

… Utawa Sampeyan?

Apa sampeyan wis nganggep kasunyatan manawa sampeyan dudu kanca sing duwe masalah, nanging sampeyan?

Dheweke bisa uga padha karo sing wis ana, nanging owah-owahan ing ANDA tegese sampeyan bisa ndeleng liwat mripat sing anyar.

Mungkin sampeyan meri utawa cemburu nyatane kedadeyan apik nalika sampeyan ngalami sawetara tambalan sing angel.

Sawetara wong kanthi alami luwih gampang iri karo wong liya, lan sampeyan ora kudu ngalahake babagan iki yen sampeyan rada ijo kanthi meri.

Nanging sampeyan kudu nyoba paling ora eling nalika tumindak kasebut didhasari drengki.

Mbok manawa sampeyan wis intoleransi, amarga alesan apa wae, lan luwih sensitif karo kanca-kanca sing sadurunge, sampeyan ora nate ngerteni.

Sanajan penting supaya ora sabar banget - lan sampeyan kudu mandhiri kapercayan tinimbang mung turu lan ngidini wong mlaku-mlaku kabeh - kita kabeh duwe kesalahan.

Wong ngidinke ciri sing kurang apik, mula sampeyan kudu menehi sopan santun marang kanca.

Utawa bisa mlaku luwih jero tinimbang iku? Apa sampeyan umume rada ora seneng utawa ora kepenak, utawa malah ngalami gejala depresi sing entheng?

Rumangsa kurang bisa nggawe kita pengin nyingkirake wong-wong sing peduli karo kita, amarga kita ngerti bakal ngerti apa-apa lan kita ora pengin dheweke takon.

Kanggo mbenerake iki marang awake dhewe, kita asring nggawe prekara sing salah digawe ing pikirane supaya duwe alesan 'sah' kanggo mundur saka kekancan, nalika sing sejatine ditindakake yaiku masang tembok kanggo ndhelik.

Utawa kita bisa uga proyek psikologis emosi kita menyang dheweke lan kekancan kanggo nggawe percoyo awake dhewe yen ora duwe perasaan salah (sing bisa uga ora ana) saengga kita luwih seneng nglereni hubungan.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

Apa Sampeyan Wis Pisah?

Kasunyatan manawa sampeyan ora bisa nggayuh maneh bisa uga ora nemoni wong liya utawa sampeyan kanthi khusus.

Gesang kita njupuk macem-macem kursus lan iku gampang banget kanggo golek dhewe ing dalan liyane kanggo wong sing maune seneng mlaku bebarengan.

kepiye carane ngerti yen bocah wadon sing luwih enom seneng karo sampeyan

Iku mung kaya kahanane, lan, sanajan bisa sedih, nanging kudu ditampa.

Yen iki kayane kaya ngono, aja nyoba nglawan. Nyuwun salam sejatine. Sapa ngerti, dalan sampeyan bisa uga nyambung maneh.

Apa sing Nggawe Ora gelem Pecah?

Yen maca artikel iki, tegese ora ngencani kanca utawa kanca sing ora disenengi, dudu keputusan sing sampeyan entheng.

Napa sampeyan mikir kaping pindho? Salah sawijining sebab utama perjuangan wong kanggo ngilangi hubungan yaiku nuduhake sejarah lan a rumangsa setya .

Yen sampeyan wis suwe kekancan, sampeyan bisa uga rumangsa duwe utang.

Sampeyan bisa terus ngupayakake paseduluran kasebut sanajan sampeyan wis cetha manawa ana kalorone, manawa ora ana sing positif apa-apa maneh.

carane nggawe perdamaian karo pati

Takon dhewe apa sampeyan bakal kekancan karo dheweke yen sampeyan ketemu wulan kepungkur tinimbang 10 taun kepungkur.

Saka endi

Sawise ngerti alasan kenapa sampeyan lagi wae berjuang karo wong iki, mesthine luwih gampang milih manawa kekancan sampeyan pengin terus menehi energi, utawa apa wayahe entuk cara kapisah.

Yen sampeyan pengin nyoba ngrampungake persahabatan, wayahe ati lawas sing apik banget.

Komunikasi minangka kunci ing sesambetan apa wae , lan sampeyan sakloron kudu diwenehi kesempatan kanggo nuwuhake rasa kuwatir lan ngrembug masalah supaya bisa nemokake cara kanggo maju.

Jujur babagan apa sing sampeyan rasakake lan kenapa sampeyan mikir kedadeyan bubar bubar. Sampeyan bisa uga kaget amarga wangsulan sampeyan. Kemungkinan yen obrolan ora bakal kaget.

Yen dheweke uga pengin nyoba ndandani kekancan, coba terus cara kanggo nggedhekake sesambungan sepisan maneh lan temokake kesamaan sing sampeyan nate nuduhake.

Yen sampeyan wis mutusake yen sampeyan ora pengin dheweke urip maneh, aja ngobrol-ngobrol istirahat kajaba sampeyan sejatine mikir dheweke kudu ngrungokake apa sing kudu sampeyan ucapake kanggo kepentingan dhewe.

Jenis diskusi kasebut ora gampang lan wong liya ora bisa ngrampungake kanthi apik.

Ora amarga sampeyan dudu kanca maneh, ora ateges sampeyan kudu nggawe dheweke dadi mungsuh, dadi pikirake manawa ide iki apik utawa ora.

Rute liyane sing bisa sampeyan lakoni yaiku ngilangi klasik, nanging mesthi ana cara sing bener lan cara sing salah. Ghosting (mandheg nanggepi pesen) ora apik, lan uga mbatalake rencana.

Intine, dianggep kaya sing sampeyan karepake. Ayo dheweke lunga lan milih plikone dhewe nalika sampeyan fokus ing plow, lan fokus maneh energi menyang kanca sing sampeyan tenane ngormati lan ngormati tenan.

Nalika nerangake kekancan, yen sampeyan tetep apikan, mesthi nimbang, lan mesthi duwe kekarepan lan kepentingan sampeyan, sampeyan ora bisa salah banget.