Apa sing kudu ditindakake yen nuwun sewu putus karo dheweke

Sampeyan mikir sampeyan wis nggawe kesalahan. Sampeyan wis putus karo wong liya, lan saiki sampeyan nuwun sewu.

Nanging, yen sampeyan jujur, sampeyan bakal ilang banget lan sampeyan ora yakin ing kabeh bener raos.

Apa sampeyan pancene pengin dheweke bali?





Apa bakal suwene wektu iki?

Apa sampeyan bisa njaluk bali yen nyoba?



Sampeyan maca artikel iki amarga ngerti iki dudu sing kudu sampeyan entheng.

Yen sampeyan wis putus karo wong liya, kemungkinan sampeyan wis nate nglarani wong-wong mau, lan yen sampeyan tresna marang wong-wong mau, mula perkara sing pungkasan sampeyan pengin luwih nesu.

Dadi, iki keputusan sing kudu dipikirake kanthi tliti sadurunge nindakake tindakan.



samubarang sing nyenengake nalika bosen ing omah

Langkah kapisan yaiku…

Getun nganti tekan ngisor penyesalane.

Babagan pertama sing kudu sampeyan lakoni yaiku nganalisis perasaan sing sampeyan rasakake. Pecah karo wong liya minangka keputusan umum, lan normal banget yen goyangan mengko.

Yen sampeyan putus karo pacar utawa pacar sampeyan kanthi alesan konkrit, kayata infidelity utawa pengkhianatan apa wae, mula paling ora sampeyan bakal bisa terus nalika kuwatir yen nggawe keputusan sing bener.

Nanging yen sampeyan tresna banget karo dheweke utawa rumangsa yen ana sing ora bener, mula bisa uga butuh wektu suwene sampeyan nambah semangat kanggo pisah karo dheweke, lan wajar yen ana pikiran liya .

Kuncine yaiku sinau mbedakake nalika sampeyan mung kelangan pacar lan nalika sampeyan pancen salah.

Takon kanthi jujur ​​apa sejatine sampeyan pancen rindu dadi mitra, utawa apa sampeyan mung rindu dadi kanca. Kita akeh banget wektu karo mitra supaya bisa ninggalake bolongan gedhe nalika urip, sanajan kita ngerti yen sesambetan kasebut ora bener.

Aja adoh saka kasunyatan ing kene. Apa sejatine sampeyan wis ilang, utawa apa sampeyan ora bakal kliwat ing sesambetan? Apa kekancan, dhukungan, rangkulan?

Apa bab sing sampeyan kangen tenan? Apa sing nggawe dheweke beda karo wong liya? Apa sampeyan seneng karo dheweke?

Apa sampeyan entuk penutupan sing dibutuhake nalika rampung? Apa sampeyan mikir bisa dadi sing digoleki? Apa sampeyan mung butuh wangsulan?

Utawa apa sampeyan mung kepenak karo kasunyatan anyar lan pengin urip sing lawas, sanajan sampeyan jujur ​​karo awake dhewe, sampeyan ngerti manawa ora cocog kanggo sampeyan?

Luangake wektu kanggo mriksa perasaan sampeyan lan ngadhepi kasunyatan, ora bakal angel sampeyan rasakake.

Sampeyan bisa uga luwih becik nulis kabeh iki, utawa bisa uga ana kanca sing bisa dipercaya kanggo ngobrol karo sing bakal mbantu ngolah pikirane.

Sabanjure, saiki wayahe…

Nggambarake hubungan kasebut.

Saiki sampeyan wis bisa ngrampungake perasaan sampeyan, saiki wayahe njupuk hubungan kasebut metu saka kothak lan mriksa.

Sadurunge nyoba urip maneh hubungan sing kepungkur, sampeyan kudu ngerti yen pancen kudu disimpen.

Yen sampeyan kumpul maneh, apa ana kemungkinan nyata yen sampeyan tetep bisa tetep dawa?

Utawa sampeyan mung ngirit luwih akeh penderitaan kanggo maju?

Kuncine ing kene yaiku mikir babagan apa sing wiwitan nggawe putus.

Apa mung asil saka adu konyol? Apa sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut? Apa masalah nganti saiki, utawa ana masalah ing antarane sampeyan wiwit suwene ora ngombe?

Yen sampeyan njupuk keputusan sing wis dipikirake sawetara wektu lan ora mung kesalahan nalika dadi kepepet, apa sebab sampeyan pamitan?

Apa sejatine adhedhasar masalah hubungan sing sampeyan coba coba mutusake, utawa babagan sampeyan liyane?

Yen ana tumindak sing nyebabake pemisahan kasebut, kaya ora setya, apa sampeyan yakin bisa nemen ngapura wong-wong mau ?

Apa sampeyan kesusu amarga kuwatir, utawa masalah liyane sing ana gandhengane karo sampeyan, lan ora ana gandhengane karo dheweke?

Sampeyan uga kudu serius lan nimbang masa depan: apa sampeyan mikir tenan yen sampeyan kabeh bisa tetep bebarengan ing jangka panjang?

Apa padha nuduhake target urip sampeyan? Endi sampeyan nggambarake hubungan sampeyan ing wektu 10 taun?

Yen sampeyan yakin ing bebrayan lan / utawa pengin bocah, apa padha rasane? Apa ana pemecah kesepakatan sing bakal cepet-cepet nggawe dhasar sampeyan?

Mbalik maneh minangka masalah gedhe lan tegese sampeyan gelem setya karo sesambetan iki.

Yen sampeyan ora gelem mikir babagan jangka panjang, iku tandha yen sampeyan ora nyoba nyimpen.

Yen penyesalan sampeyan ora asli: ngeculake mantan sampeyan.

Dadi, sampeyan wis takon babagan pitakon sing angel banget, lan muga-muga sampeyan bisa nampa wangsulan.

Prekara kasebut angel banget kanggo diadhepi, mula priksa manawa sampeyan bisa gampang lan njupuk akeh wektu kanggo mikir. Yen sampeyan cepet-cepet njupuk keputusan iki, mengko sampeyan bakal nyesali luwih gedhe.

Nanging yen wis jelas, yen sampeyan jero, sampeyan ora bakal bisa ndeleng masa depan karo wong iki, saiki wayahe nyesali rasa getun lan terus maju.

Iki ora bakal gampang, amarga sampeyan bakal angel mandheg mikir babagan dheweke. Yen sampeyan wis bubar karo wong liya, kabeh sing sampeyan weruh bakal ngelingake dheweke, lan sampeyan bakal angel ngalangi pikiran sampeyan babagan kabeh kedadeyan ing antarane sampeyan.

Cukup ngerti, klise bisa uga ana swarane, wektu bakal mbantu. Sawise pirang-pirang dina, rasa mamang lan getun bakal nilar sampeyan, lan sampeyan bakal bisa ngerti manawa luwih becik tinimbang sampeyan.

Sampeyan bakal miwiti urip, amarga alasan sampeyan putus karo dheweke bakal luwih jelas, lan sampeyan bakal luwih maju.

Yen getun sampeyan asli: baleni maneh.

Sampeyan wis ngerti yen sampeyan nggawe kesalahan, lan saiki sampeyan wis mutusake kudu paling ora nyoba mbalekake.

Mesthi wae, sampeyan ngerti ora ana jaminan ing urip iki, luwih-luwih nalika tresna. Kasunyatan sing sedih yaiku amarga sampeyan wis mutusake yen sampeyan pengin wong iki bali, ora ateges dheweke bakal rumangsa padha.

Elinga, sampeyan pisah karo dheweke, lan yen ana potensi lan katresnan sing nyata ing antarane sampeyan, pemisahan kasebut bisa uga ndadekake dheweke luwih jero.

Jaga pangarep-arep sampeyan tetep sithik, nanging yen sampeyan pengin banget bali, coba coba trima. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa ilang, lan kabeh sing bisa dipikolehi.

Mangkene sawetara tips babagan cara ngrampungake.

1. Ngatasi kahanan kasebut.

Aja mung nyilem terus lan muni, apa sing sampeyan bisa kanggo nemokake papan sing subur. Priksa karo dheweke, yen sampeyan loro wis kontak, lan ngukur reaksi awal.

Yen sampeyan sakloron duwe kanca sakloron sing pancen dipercaya, sampeyan bisa takon kepiye kabarmu mantan.

Dheweke bisa uga ngandhani yen dheweke ngira yen mantanmu ilang karo sampeyan, utawa kayane bisa sukses tanpa sampeyan utawa wis pindhah menyang wong sing anyar.

Pikiran iki kaya bocah cilik, nanging yen sampeyan wis ngandel karo kanca lan ora nate nemoni mantan pacar sampeyan, bisa uga takon manawa dheweke nganggep sampeyan duwe kesempatan kanggo menang bali karo mantan kanca kasebut.

Pendapat sing jujur ​​saka wong sing ngerti sampeyan sakloron bisa mbantu sampeyan ngerti apa sejatine ana harapan.

2. Takon apa sampeyan bisa ngomong kanthi tatap muka.

Ing kahanan kasebut, luwih becik mung prelu ngerti babagan prekara kasebut.

Aja miwiti pesen karo mantan kanca supaya bisa ndeleng cara nanggapi, pacar karo dheweke, lan kemungkinane, mbingungake, yen wis kontak, luwih becik sampeyan langsung nuduhake lan nyelehake kertu ing meja.

Takon apa sampeyan sakloron bisa ketemu bisa ngomong kanthi tatap muka. Yen dheweke ujar ora, mula sampeyan wis entuk wangsulan. Yen dikandhani ya, mula setuju kanggo rapat kanthi netral.

apa sing dianggep mbeling marang wong liya

3. Ninggalake rasa bangga ing lawang.

Penting banget supaya aja nganti ego sampeyan ngalang-alangi nalika nyoba nggayuh wong liya. Yen sampeyan nggawe kesalahan nalika putus karo dheweke, jujur ​​wae. Aja nyoba ngirit rai.

Yen sampeyan bisa ngilangi rasa bangga saka persamaan, mesthine sampeyan bakal njaluk bocah wadon utawa lanang bali.

4. Nanging dudu rasa ajining dhiri.

Nyingkirake rasa bangga sampeyan ora ateges sampeyan uga kudu ora ngurmati dhiri.

Sampeyan kudu bisa nampa manawa sampeyan wis nggawe kesalahan, nanging sampeyan ora kudu grundel utawa njaluk njaluk bali.

Sampeyan kudu jelasake perasaan sampeyan, tanpa nuduhake tandha-tandha nekat amarga, jujur, nekat ora bisa narik kawigaten, lan sampeyan luwih migunani tinimbang iku.

5. Sabar.

Penting, sampeyan nampa manawa mantan sampeyan bisa uga ora bisa langsung menehi wangsulan.

Yen sampeyan pisah karo pacar utawa pacar sampeyan, iki bisa uga ora ana gayane, lan kaya sampeyan wis mbutuhake wektu kanggo mikir, dheweke uga kudu nindakake perkara sing padha.

Aja meksa dheweke menehi wangsulan lan menehi kabeh wektu sing dibutuhake kanggo mutusake apa bisa kumpul maneh kanggo sampeyan lan sampeyan sakloron.

Dheweke bisa uga bisa langsung ngandhani, nanging bisa uga butuh sawetara dina kanggo nimbang-nimbang. Sampeyan wis duwe wektu kanggo mikir lan mikir saiki uga butuh wektu kanggo dheweke.

6. Ngurmati keputusane.

Kasunyatan sing sedhih yaiku dheweke bisa ujar ora, lan sampeyan kudu siyap-siyap.

Sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan wiwit putus, lan bisa uga dheweke sadhar yen sampeyan ora cocog kanggo siji liyane, utawa dheweke bisa uga ngerti yen mokal yen dheweke percaya maneh marang sampeyan.

Yen dheweke mutusake yen wis rampung sepisan, priksa manawa sampeyan wis hormat lan nampa, lan menehi salam.

Sapa ngerti, sampeyan kalorone bisa uga dadi kanca ing mbesuk nalika raos sampeyan wis owah, nanging saiki, sampeyan kudu nampa manawa ora becik sampeyan kontak amarga diwenehi perasaan sampeyan. .

Maju maju.

Yen dheweke mutusake menehi hubungan liyane, iku apik banget. Muga-muga sampeyan entuk kabeh kabegjan ing jagad iki. Priksa manawa sampeyan ora nganggep sepele lan sinau saka kesalahan sampeyan.

Lan yen padha mutusake keputusan liya, mula saiki sampeyan kudu fokus karo sampeyan. Sapa sampeyan dadi individu tanpa pacar sampeyan, lan kabeh wong sing apik banget lan prekara sing diubengi.

Ngatasi wong iku ora gampang, nanging sampeyan bakal tekan kana. Lan nalika nuli tresna, sampeyan bakal sinau saka apa sing salah lan ora nate ngeculake.

Isih ora yakin manawa sampeyan nuwun sewu banget karo pegatan kasebut, utawa pengin bantuan mbalekake mantan pacar sampeyan? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: