Apa sing kedadeyan karo Alexandra Djavi? Aktris Rusia 'Kanchana 3' kondhang ditemokake mati ing Goa

>

Alexandra Djavi, kondhang amarga perane ing film Kollywood Kanchana 3 , ditemokake mati ing flat sing disewakake ing Goa, India, tanggal 19 Agustus. Polisi Goa ngenteni anggukan saka Konsulat Rusia kanggo nindakake bedah bedah. Ing aktris-model umur 24 taun nalika seda.

Pejabat polisi Goan ujar manawa dheweke ngenteni Sertifikat Tanpa Bantahan saka Konsulat Rusia supaya bisa terus otopsi. Dheweke uga mbutuhake idin saka kulawarga almarhum sadurunge diterusake karo bedah bedah. Kangge, awak wis disimpen ing kamar mayit.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening ALLY RI DJAVI ЭЛЛИ РИ (@allyridjavi)





Miturut Zee News, polisi wis miwiti investigasi babagan matine Alexandra Djavi. Pejabat polisi negesake manawa pernyataan saka pacare wis direkam. Pacaré urip bareng karo dheweke ing apartemen sing padha nanging wis metu nalika seda.


Sapa Alexandra Djavi?

Alexandra Djavi, sing misuwur kanthi jeneng Ally Ri Djavi, dadi aktris sing saya rame ing film Tamil. Dheweke misuwur ing India sawise dadi Rosy ing Indonesia Kanchana 3 , sing dirilis ing taun 2019.



Kejaba a karir ing akting , dheweke uga rapper lan model. Video musik paling anyar sing ditampilake yaiku 'Relaxxx' dening Andy Rude. Alexandra Djavi uga ditampilake ing lagu Tamil sing diarani Kadhal Oru Vizhiyil ngelawan bintang populer ing Tamil.

Umur 24 taun kasebut asale saka Goa lan asring nuduhake gambar lelungan, tunas, lan urip ing pinggir pantai menyang 30,4k pengikut Instagram.

Pejabat polisi Goan negesake manawa Alexandra Djavi mesthine bunuh diri, nanging penyidik ​​kudu ngenteni laporan otopsi kanggo konfirmasi.



Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening ALLY RI DJAVI ЭЛЛИ РИ (@allyridjavi)

Vikram Varma, pengacara kanggo Goan kanggo model kasebut, wis ndhesek polisi kanggo nindakake penyelidikan menyang fotografer sing berbasis ing Chennai sing bisa uga nyebabake peran aktris kasebut mati. Alexandra Djavi ngajokake keluhan pelecehan seksual sawise fotografer kasebut nggawe dheweke maju ing taun 2019. Varma ujar:

'Aku dikandhani yen wanita kasebut dikepung lan diperes dening wong ing Chennai. Sawise penyelidikan awal, polisi Chennai wis nemokake cukup bukti kanggo ndhaptar FIR lan banjur nyekel dheweke.
Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening ALLY RI DJAVI ЭЛЛИ РИ (@allyridjavi)

Varma nambahake, bisa uga ana aspek liya kanggo matine aktris-model kasebut sing durung katon. Dheweke uga ujar manawa Konsulat Rusia wis kerja sama karo pejabat polisi Goan nalika nyelidiki Alexandra Djavi pati .

watu kadhemen steve austin gambar

Uga Waca: Sapa Solia iku? Kabeh babagan klompok K-pop sing suwene limang dina