Apa regane Honey Boo Boo ing taun 2021? Aktor bocah populer katon meh ora dingerteni ing pemotretan Teen Vogue

>

Alana Honey Boo Boo Thompson bubar ditampilake ing Teen Vogue tanggal 25 Agustus sadurunge tanggal 16 ulang taun ing tanggal 28 Agustus. Iki duwe pemotretan sing apik banget lan wawancara pribadi ing ngendi Honey Boo Boo jujur ​​babagan wong-wong ing uripe sing uga kalebu June Mama June Shannon.

Sajrone pacelathon, Thompson ujar manawa perjuangan ibune kanthi penyalahgunaan obat-obatan nyebabake pengaruh banget marang kulawargane. Dheweke ujar,

Iku sing dakkarepake ora oleh sapa-sapa, nyata. Nalika ibuku dadi ala banget karo dheweke [panggunaan obat-obatan], aku ora ngerti arep tekan endi. Aku bangga karo jarak sing dakkarepake.

Alana Thompson wis dadi tokoh masarakat wiwit sadurunge sekolah dhasar - tegese tuwuh ing ngarep kamera. Sadurunge ulang tahune kaping 16, kanggo @Dewahoya , dheweke ngobrol karo aku babagan impene dadi perawat neonatal, urip, & diwasa. https://t.co/PNuO9MA7ml





- Rainesford Stauffer (@Rainesford) 25 Agustus 2021

Thompson nambah manawa para penggemar dheweke ngarepake dheweke dadi Honey Boo Boo, nanging dheweke wis suwe owah pirang-pirang taun. Dheweke ujar manawa mung amarga saka kidul, masarakat ngarep-arep dheweke dadi bocah cilik sing nunggang roda papat.

Dheweke malah ujar manawa dheweke ora seneng karo cara sing umure padha ngritik jinis awak sing ana ing njaba sing dianggep bisa ditampa. Dheweke rumangsa yen generasi saiki nggawe saya parah kanthi ngomong babagan positipitas awak nganti dheweke ndeleng awak sing ora disenengi.




Regane bersih Honey Boo Boo

Honey Boo Boo karo Juni Shannon. (Gambar liwat Gambar Getty)

Honey Boo Boo karo Juni Shannon. (Gambar liwat Gambar Getty)

Lair tanggal 28 Agustus 2005, Alana Honey Boo Boo Thompson minangka kontes TV realita lan kecantikan bocah. Dheweke dadi populer sawise tampil ing seri realita TLC Balita lan Tiara saka 2012 nganti 2013 sing ngetutake sawetara peserta kontes bocah lan kulawargane nalika siyap kanggo kompetisi.

Minangka data saka Celebrity Net Worth, Honey Boo Boo duwe regane net udakara $ 400.000. Nalika nggarap acara realita TLC Here Comes Honey Boo Boo, keluargane dibayar $ 50.000 kanggo saben episode lan entuk $ 2,75 yuta ing pungkasan acara kasebut.



Sawise Ing kene Dadi Boo Boo , Alana Thompson katon ing Mama Juni: Saka Ora Panas ing TLC wiwit 2017 nganti 2020. Dheweke tampil ing Dancing With the Stars: Juniors minangka pesaing ing 2018 lan nampa $ 50.000 kanggo seri kasebut. Pasangan karo Tristan Ianiero, dheweke bakal diilangi ing minggu kaping papat. Dheweke wis tampil ing acara liyane kaya Jimmy Kimmel Urip! , Steve Harvey , Dokter , lan liya-liyane.

Honey Boo Boo tampil ing 10 Wong Paling Apik ing taun 2012 lan kulawargane katon saingan karo para pemain Boss Cake ing Pasulayan Kulawarga ing taun 2013. Wong tuwane pisah ing taun 2014 lan sawise bapake krama karo Jennifer Lamb ing 2017, dheweke ngancani dheweke.

Uga maca: NCT's Lucas ngirim ngapuro kanthi tangan kanggo tumindak sing kepungkur; SM ngluncurake pernyataan lan mungkasi kegiatane