Apa regane neti Sam Hunt? Bintang negara negesake amarga tuduhan DUI meh rong taun sawise dicekel

>

Penyanyi lan panulis lagu Sam Hunt ngakoni salah amarga kasus DUI sing lagi ditindakake, lan ukuman kasebut bakal dijatuhi 48 jam penjara. Nanging, dheweke bisa uga ora ana ing buri.

Hunt tampil ing pengadilan Nashville liwat Zoom tanggal 18 Agustus lan pidana amarga loro tuduhan DUI. Dheweke dihukum 11 wulan 29 dina ing pakunjaran, nanging bisa uga ora bakal dikirim mrana yen tetep ora nemoni masalah. Ngelingi 48 jam, dheweke bakal ngrampungake kanthi njupuk kursus pendhidhikan DUI.

Sam Hunt ngakoni salah ing kasus DUI, dijatuhi hukuman penjara https://t.co/hACZwTipNu





- TMZ (@TMZ) 18 Agustus 2021

Pendhudhuk Nashville, Tennessee kudu ngrampungake kursus keamanan alkohol, lan lisensi drivere bakal tetep ditanggepi setaun. Sawise entuk maneh, dheweke kudu nginstal piranti interlock ing mobil. Tuntutan kaping telu, yaiku pelanggaran kontainer sing mbukak, wis dijatuhkan.

Sam Hunt yaiku dicekel ing 2019 sawise nyopir ing sisih salah dalan Nashville. Miturut polisi, dheweke ngemut minuman keras lan nyemprot kaping pindho watesan hukum, yaiku taun 173. Dheweke ora bisa nemokake SIM nalika polisi njaluk dheweke, sanajan ana ing pangkone. Dheweke malah menehi kertu kredit lan paspor menyang polisi lan banjur njaluk ngapura lan nyebut tumindak kasebut miskin lan egois.




Nilai bathi Sam Hunt

Sam Hunt karo garwane, Hana Lee Fowler (Gambar liwat Twitter / SamHunt22)

Sam Hunt karo garwane, Hana Lee Fowler (Gambar liwat Twitter / SamHunt22)

Sam Lowry Hunt lair tanggal 8 Desember 1984, ing Cedartown, Georgia, kanthi jeneng nulis single Kenny Chesney, Keith Urban, Billy Currington, lan liya-liyane. Album studio debut Hunt, Montevallo, dirilis taun 2014 lan ngrusak akeh rekaman.

Miturut Selebriti Net Worth, umure 36 taun regane net udakara $ 3 yuta. Piyambakipun damel debut ing industri musik ing taun 2008, lan butuh limang taun kanggo dheweke mantep ing industri kasebut. Dheweke sukses awal lan menehi kompetisi sing angel kanggo seniman terkenal liyane. Saiki, dheweke entuk akeh penghasilane dadi penyanyi lan panulis lagu.



Wiwit debut, Sam Hunt nampa pangenalan cepet saka njero lan njaba komunitas musik kanggo campuran genre lan nggabungake panggunaan R & B lan pop menyang produksi lan nulis lagu lagune. Dheweke wis nampa sawetara penghargaan sing kalebu siji American Music Award lan siji CMT Music Award.

Mburu tanggal Hana Lee Fowler ing taun 2008 lan dadi tunangan karo dheweke ing taun 2017. Dheweke dadi inspirasi ing album debute, Montevallo, lan jenenge lan critane wis dirujuk ing lagune, Drinkin 'Too Many. Pasangan kasebut ngikat tali ing 2017 ing kampung halamane Sam Hunt ing Cedartown, Georgia.

Uga maca: 'Addison lan Beyonce ing dhaptar sing padha?': Addison Rae tampil ing dhaptar Met Gala 2021 sing dikabarake, lan internet ora nyenengake

Bantuan Sportskeeda ningkatake liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki.