Apa Worth Net Young M.A.? Nggoleki kekayaan Rapper nalika mriksa babagan rehab

>

Wong Amerika rapper M.A. Young dilaporake mriksa babagan rehabilitasi. Emcee bubar njupuk menyang Instagram kanggo nuduhake crita sing ujar yen dheweke bakal Rehab kanggo ngalahake kecanduan.

Dilaporake umur 29 taun nulis:

Bouta kelangan kecanduan ikiā€¦ luwih becik rehab

Ing crita liyane, dheweke uga nambah manawa bakal enggal bali:





MAB aku bakal bali

Young M.A. uga njupuk Twitter kanggo nuduhake manawa dheweke njaluk panglipur saka Gusti Allah nalika ngalami sawetara penderitaan:

Dhuh Gusti ingkang maha asih, kawula ndedonga, supados sampeyan nglipur kawula nalika kawula nandhang sangsara, maringi kaprigelan marang wong sing nambani aku, lan mberkahi sarana sing digunakake kanggo tamba.

Dhuh Gusti ingkang maha asih, kawula ndedonga, supados sampeyan nglipur kawula nalika kawula nandhang sangsara, maringi kaprigelan marang wong sing nambani aku, lan mberkahi sarana sing digunakake kanggo tamba. Menawi mekaten kula pitados dhumateng kekuwatan sih-rahmat Paduka, satemah kawula ajrih, manawi kawula ajrih,



- Young M.A (@YoungMAMusic) 22 Juni 2021

Sanajan rapper kasebut wis mbayangake babagan njupuk pitulung profesional ing media sosial, nanging dheweke durung menehi katrangan babagan masalah kecanduan.

Uga Waca: Rapper legendaris DMX dirawat ing rumah sakit sawise overdosis obat-obatan, para penggemar panik gupuh nggawa Twitter kanthi ndonga lan njaluk permintaan

Tanggal rilis film aretha franklin

Net Net Young M.A. ing taun 2021

Lair Katorah Kasanova Marrero, jeneng panggung Young M.A. minangka singkatan saka Young Me. Tansah. Sawise bapake dikunjara, Young M.A pindhah saka Brooklyn, New York, menyang Chesterfield, Virginia karo ibune. Dheweke gedhe karo kakange Kenneth Ramos.



Penyanyi iki seneng banget karo musik wiwit cilik lan luwih disengkuyung dening ibune kanggo njupuk karir ing industri kasebut. Wiwitane dheweke kerja biasa ing papan kaya T.J. Maxx lan Shake Shack kanggo dana studio rekaman dhewe.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Young M.A (@youngma)

Miturut Selebriti Net Worth , Young M.A saiki duwe regane net $ 2 yuta. Umume penghasilan saka rilis musik, kalebu single, album lan kolaborasi.

sapa pacaran cole sprouse

Pendhudhuk asal Brooklyn pisanan ditemokake nalika penulis Boyce Watkins ngritik lagune Brooklyn Chiraq ing 2014. Sawise iku, dheweke nerbitake lagu sing diarani Body Bag sing dadi virus ing YouTube.

Debut pertama Young M.A Ooouuu dadi hit sewengi, tekan nomer 19 ing chart A.S. Billboard Hot 100 lan entuk meh pitung yuta aliran ing Spotify. Singles kaya Who Run It, Walk, lan I Get The Bag uga nglumpukake jutaan stream online.

Ing rapper uga duwe loro album studio, Herstory in the Making and Off the Yak kanggo menehi kredit. Album debute entuk nomer 16 ing chart Billboard 200.

Dheweke uga kerja dadi seniman sing ditampilake karo akeh wong musisi kalebu Eminem. Dheweke muncul ing lagune Uncclusiveating saka album Music to Be Murdered By.

Saluran YouTube Young M.A. uga duwe 3,4 yuta pelanggan. Mula, dheweke uga entuk penghasilan saka YouTube kajaba adol musik lan alirane.

dudley boyz aula misuwur

Musisi kasebut uga tampil sok-sok ing televisi yen bisa entuk saben episode. M.A. enom asring katon minangka kritikus musik ing Wakil Warta Bengi ing HBO.

Sadurunge sadurunge, dheweke tampil ing The Tonight Show sing dibintangi Jimmy Fallon, The Wendy Williams Show, Total Request Live lan Pak Robot.

Young M.A ngarsane media sosial sing kuwat kanthi luwih saka 6 yuta pengikut ing Instagram. Dheweke entuk dhuwit saka dukungan lan penawaran merek lan wis ditampilake ing kampanye iklan populer kayata Google Pixel 2, Pandora lan Beats By Dre.

Uga Waca: Sapa bapak Tekashi 6ix9ine? Nggoleki hubungan sing angel amarga sing terakhir njaluk rapper kanggo bantuan finansial


Tulung supaya luwih apik babagan liputan warta budaya pop. Coba survey 3 menit saiki .