Apa sing bakal teka ing Netflix ing Juli 2021? Dhaptar lengkap film, TV, lan seri asli

>

Juni 2021 wis dadi wulan sing rame banget kanggo Netflix, kanthi rilis anyar lan akeh liyane sing bakal teka. Penggemar wis ngawasi rilis film Sailor Moon, Lupine Part 2, Sweet Tooth, Awake, lan liya-liyane.

Isih akeh rilis kayata Rick lan Morty Musim 5, Urip Seks Musim 1, Panas banget kanggo ditangani, lan liya-liyane sing bakal mlebu ing dina mbesuk.

carane nyedhaki kanca-kanca

Kanthi jadwal Juni kanggo Netflix meh kabeh dikepengini para penggemar, Netflix wis ngumumake proyek kasebut, apa sing asli utawa sing dipikolehi, tekan Netflix ing Juli 2021.






Proyek Netflix mbesuk ing Juli 2021

Royals Muda

Young Royals - Netflix (Gambar liwat Netflix)

Young Royals - Netflix (Gambar liwat Netflix)

Young Royals minangka film remaja babagan pangeran enom sing milih antara katresnan lan tugas kerajaan. Minangka drama klasik ing drama remaja sing nampilake pambrontakan lan katresnan. Drama Swedia mudhun ing Netflix tanggal 1 Juli 2021.




Uga maca: 3 Film Netflix Remaja paling apik sing kudu ditonton


Dirungokake

Sing bisa dirungokake bakal ngetutake critane Pemain balu Pekak sing sedih nanging angel (Gambar liwat Netflix)

Sing bisa dirungokake bakal ngetutake critane Pemain balu Pekak sing sedih nanging angel (Gambar liwat Netflix)

Entuk pemain bal-balan sekolah tinggi sing budheg sing nyoba ngrampungake bunuh diri saka kancane nalika ngenteni game sing penting. Dirungokake mudhun ing Netflix tanggal 1 Juli 2021.




Trilogi Jalan Wedi

Trilogi Fear Street siyap menehi rasa nyenengake kanggo para penggemar (Gambar liwat Netflix)

Trilogi Fear Street siyap menehi rasa nyenengake kanggo para penggemar (Gambar liwat Netflix)

Trilogi Fear Street ngeculake Netflix tanggal Juli 2021. Katelu film kasebut bakal disetel ing wektu sing beda-beda nalika saling sesambungan liwat sawetara medium.

Fear Street Part siji 1994

Bagean siji lagi ngeculake Netflix tanggal 2 Juli 2021

wis conan o brien omah-omah

Fear Street Bagéan loro 1978

Diatur ing taun 1978, ing prequel ing seri bakal dirilis tanggal 9 Juli 2021.

Fear Street Part telu 1666

Bagéan pungkasan acara trilogi, Fear Street Part telu 1666 , bakal teka ing Netflix tanggal 16 Juli 2021.


Haseen Dilruba

Tapsee Pannu minangka timbal utama ing Haseen Dilruba (Gambar liwat Netflix)

Tapsee Pannu minangka timbal utama ing Haseen Dilruba (Gambar liwat Netflix)

Penggemar India kebak misteri, rajapati, lan katresnan bakal tiba ing Netflix tanggal 2 Juli.


Uga maca: 5 film aksi paling apik ing Netflix sing kudu ditonton


Wengi 8

Wengi 8 ing Netflix (Gambar liwat Netflix)

Wengi 8 ing Netflix (Gambar liwat Netflix)

Pangobatan liya kanggo para penggemar genre horor, The 8th Night wis mlebu ing Netflix tanggal 2 Juli. Thriller Mysore Korea Selatan minangka proyek internasional liyane kanggo Netflix.


Uga maca: 5 film horor medeni paling dhuwur ing Netflix sing kudu ditonton


Kayu Gedhe

Big Timber minangka realita TV lan pertunjukan dokumenter sing ngetutake karo pemilik pabrik swan Kanada lan gaya urip sing mbebayani. Acara Netflix anyar bakal diwiwiti tanggal 2 Juli.


Agawe maut

Ing Drama fantasi Prancis seri bali menyang Netflix kanggo musim kaping loro tanggal 2 Juli 2021.

duweke aula misuwur

We Wong

Iki minangka seri video musik animasi sing tujuane mulang sipil marang para pamirso. Barack lan Michelle Obama uga bakal dadi bagean saka seri Netflix ing tanggal 4 Juli, Dina Kamardikan AS.


Asu

Asu bakal ngrebut kaendahane manungsa

Anjing bakal ngrebut keindahan kanca paling apik manungsa (Gambar liwat Netflix)

Penggemar bisa ngenteni musim liyane Asu , seri dokumenter Netflix babagan kanca sing paling apik ing kabeh wong. Bakal diturunake tanggal 7 Juli.


Uga maca: Kapan Luca metu ing Disney +? Tanggal rilis, pemeran, wektu udhara, lan liya-liyane

carane mungkasi hubungan fwb

Wong Kucing

Wong Kucing negesake manawa kucing ora mung ala (Gambar liwat Netflix)

Wong Kucing negesake manawa kucing ora mung ala (Gambar liwat Netflix)

Sawise seri dokumenter babagan asu, Netflix bakal menehi pajeg kanggo pet liyane sing apik banget sing mrentah manungsa kanthi wesi. Rilis tanggal 7 Juli, Wong Kucing bakal nyekel crita sing nyenengake babagan kucing lan manungsa.


Perang Sabanjure

Iki minangka seri komedi Meksiko babagan perselisihan ing antarane kulawarga Meksiko sing anyar lan tangga teparo sing anyar. Perang Sabanjure bakal teka ing Netflix tanggal 7 Juli.


Kali Virgin

Mangsa ketiga drama romantis Amerika, dibintangi Martin Henderson lan Alexandra Breckenridge, bakal dirilis ing Netflix tanggal 9 Juli 2021.


Biohacker

Ing tindakake tekan musim 1, thriller misteri sci-fi Jerman bakal teka tanggal 7 Juli 2021.

Ati ati

Atypical Season 4 minangka musim pungkasan saka serial drama remaja babagan Sam Gardner, umur 18 taun, sing kelainan spektrum autisme. Musim 4 seri Netflix Remaja bakal mudhun tanggal 9 Juli 2021.


Naomi Osaka

Seri dokumenter babagan bintang tenis Jepang sing muncul Naomi Osaka , sing misuwur kanthi global sawise ngalahake Serena Williams ing Terbuka AS 2018. Seri kasebut bakal njelajah urip pribadi uga profesional lan bakal tekan tanggal 13 Juli.

kenapa aku ora bisa ndeleng mripate wong

Uga maca: 5 film kulawarga paling apik ing Netflix sing kudu ditonton


Trollhunters: Munggah saka Titans

Tekan tanggal 21 Juli , Trollhunters: Munggah saka Titans yaiku film petualangan sains-fantasi animasi komputer adhedhasar jeneng sing padha dening Guillermo del Toro.


Proyek Mbesuk liyane

  • Prajurit Dinasti - Tekan tanggal 1 Juli.
  • Generasi 56k: Musim 1 - Tekan tanggal 1 Juli.
  • Hampstead (2017) - Tekan tanggal 1 Juli.
  • Mobile Suit Gundam Hathaway - Tekan tanggal 1 Juli.
  • Aku Kira Kudu Mangkat karo Tim Robinson: Musim 2 - Tekan tanggal 6 Juli.
  • Elize Matsunaga: Sawise Dadi Kadurjanan - Tekan tanggal 8 Juli.
  • Ala Resident: Peteng Tanpa wates: Musim 1 - Tekan tanggal 8 Juli.
  • Kepiye Aku Dadi Pahlawan Superhero - Tekan tanggal 9 Juli.
  • Ridley Jones - Tekan tanggal 13 Juli.
  • Milkshake bubuk mesiu - Tekan tanggal 14 Juli.
  • Aja Nate Aku Nemu: Musim 2 - Tekan tanggal 15 Juli.
  • Master Semesta: Wahyu - Tekan tanggal 23 Juli.
  • Layang Pungkasan Saka Kekasih Sampeyan - Tekan tanggal 23 Juli.
  • Resort to Love - Tekan tanggal 29 Juli.
  • Bank Outer: Musim 2 - Tekan tanggal 30 Juli.
  • Mercenary Pungkasan - Tekan tanggal 30 Juli.

Kanthi antrian film lan acara sing bakal ditemtokake teka ing Netflix wulan Juli, pamirso ing saindenging jagad mesthi bakal dimanjakan.

Uga maca: 5 film thriller paling apik ing Netflix sing kudu ditonton