Kapan Seth Rollins menang Dhuwit ing Bank?

>

SmackDown minggu iki ndeleng Seth Rollins entuk momentum kanthi menang pertandingan papat arah sing fatal karo kanca Dhuwit ing peserta pertandingan andha Bank ing acara utama. Banjur disusul karo Seth Rollins munggah ing undhak-undhakan lan mbukak tas tangan MITB kanggo nutup acara kasebut.

Penggemar percaya manawa saka sawetara peserta sing ora bisa diprediksi, Seth Rollins sing bisa dadi Pak Dhuwit ing Bank kaping pindho ing karir dina Minggu iki. Sanajan mung prediksi, bisa uga ramalan. Seth Rollins bisa entuk kontrak ing acara kasebut ing upaya kanggo miwiti persaingan kanthi resmi karo Edge, sing wis dadi rencana kanggo SummerSlam sawetara wektu.

carane nggawe dina supaya luwih cepet

Bebarengan karo Roman Reigns vs John Cena kanggo SummerSlam, WWE ngrencanakake nambah sisi SmackDown kanthi match utama liyane. Source ujar manawa ide iki yaiku kanggo pertandingan pertama Seth Rollins vs Edge.





- WrestleVotes (@WrestleVotes) 21 Juni 2021

Konsep MITB bisa digunakake paling apik nalika tas kerja menang dening superstar tumit (pamrentahan awal Seth Rollins karo tas cilik minangka conto sing apik). Kanthi Seth Rollins dadi siji saka loro tumit ing pertandingan kasebut karo John Morrison, bisa uga buku WWE Seth Rollins menang maneh tas kasebut.

Kapan Seth Rollins menang Dhuwit ing tas cilik Bank?

Seth Rollins sawise dadi Pak Dhuwit ing Bank

Seth Rollins sawise dadi Pak Dhuwit ing Bank



Seth Rollins menang Dhuwit kaping pisanan ing pertandingan tangga Bank ing edisi 2014 saka pay-per-view sing nyumurupi dheweke ngalahake Kofi Kingston, Jack Swagger, Rob Van Dam, Dolph Ziggler lan Dean Ambrose. Nanging, kamenangan kasebut ora menang, amarga ana gangguan penting saka Kane sing ngalangi Dean Ambrose supaya menang tas tangan lan ngirit dina kanggo Seth Rollins.

7️⃣ taun mengko, lan kita kabeh isih ana wong sing bengok 'NOOOOOOOOO !!!' https://t.co/G8rI7PgzFZ

: @WWENetwork pic.twitter.com/35Z1oT96rh

- WWE (@WWE) 2 Juni 2021

Seth Rollins wis ngiyanati Shield kanthi gabung karo Otoritas sawetara minggu sadurunge acara kasebut, lan menang Dhuwit ing tas kerja Bank mbantu Seth Rollins dadi megastar saiki.



film apik sing nggawe sampeyan mikir

Sasampunipun nyekel tas tangan suwene 273 dina, Seth Rollins menehi kontrak ing acara utama WrestleMania 31, ngalahake Roman Reigns lan Brock Lesnar kanggo menang Kejuaraan Kelas Berat Dunia WWE kaping pisanan ing karir.

Dhuwit kas, sing misuwur diarani 'Heist of the Century' dening Michael Cole, nggawe Seth Rollins dadi wong pisanan lan siji-sijine (durung) sing duwe kas kontrak ing WrestleMania.

Apa sampeyan mikir manawa Seth Rollins pungkasane bakal dadi Dhuwit Pak 2 kali ing Bank? Suarake pendapat sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki!