Kapan Becky Lynch dikabarake bali menyang WWE?

>

Gosip WWE alon-alon dadi akeh banget amarga para penggemar siyap kanggo Summerslam, uga potensial bali saka Becky Lynch. 'Man' wis suwe nggoda dheweke bali liwat media sosial, nanging saiki dipercaya manawa Becky dijaluk pensil kanggo bali ing Oktober 2021 menyang WWE.

Becky Lynch bisa uga dadi superstar paling gedhe ing divisi wanita saiki, sanajan wis ora tumindak luwih saka setaun. Wis ora kaya ngene wiwit wiwitan. Becky Lynch minangka superstar paling underrated ing divisi wanita wiwit dheweke debut ing dhaptar utama.

Kabeh sing diowahi ing SummerSlam 2018, sing nyumurupi Becky Lynch tumuju Charlotte Flair lan nggunakake gimik 'The Man'.





Gimik iki nggawe dheweke dadi sukses karo WWE Universe nganti meksa WWE ngowahi rencana, nggawe Becky Lynch menang acara utama Wanita WrestleMania kaping pisanan ing WrestleMania 2019. Becky Lynch ngeculake Kejuaraan Wanita RAW babagan RAW sawise Uang ing Bank 2020 PPV amarga meteng.

#WrestleMANia bakal urip SELAMANYA. @BeckyLynchWWE Wis rampung! #BeckyLynch pic.twitter.com/yxdWzpRnri



- WWE WrestleMania (@WrestleMania) 8 April 2019

Wiwit kuwi, para penggemar terus-terusan kepengin weruh Becky Lynch maneh ing program WWE. Kanthi WWE rencana kanggo nggunakake kabeh sumber daya supaya SummerSlam taun iki luwih gedhe tinimbang WrestleMania 37 , WWE Universe ora sabar ngenteni Becky Lynch mbalik maneh.

Becky Lynch malah nggoda gelut ing Dhuwit ing pertandingan andha Bank, nanging pranyata ora nyata.

Kapan Becky Lynch bali menyang WWE?

Becky Lynch ora bakal bali menyang WWE nganti sawise SummerSlam. Napa kita ngomong kaya ngono? WWE bakal ngati-ati banget karo Becky Lynch, amarga kepiye ngasilake lan kejutan bocor online.



Becky Lynch malah melu pertandingan langsung ing Performance Center awal taun iki lan ana ing Benteng Worth , papan kanggo Dhuwit sing bubar rampung ing PPV Bank.

Wis akeh ngasilake / debut ing dhaptar utama bubar sing bisa nyuda kembarane Becky Lynch.

Uga, karo John Cena v / s Roman Reigns, Bobby Lashley lawan Goldberg, lan Edge v / Seth Rollins sing wis ditemtokake kanggo SummerSlam taun iki, WWE bisa uga ora bisa menehi wektu sing pas kanggo Becky Lynch.

WWE ora seneng karo pasuryan pasuryan kanggo PPV gedhe kaya SummerSlam, lan yen RAW lan SmackDown duwe juara bayi, luwih becik WWE meksa bali Becky Lynch.

kenapa wong lanang mlayu yen tresna

Iki ora mung bakal adhedhasar faktor sing ora bisa diprediksi, nanging Becky Lynch minangka lintang sing cukup gedhe kanggo ngisi kekosongan sing digawe dening keberangkatan John Cena lan Goldberg sawise SummerSlam. Saiki, desas-desus WWE katon mung menehi saran babagan kembaline Becky ing wulan Oktober.