Kapan lan Apa sing Bakal Teks Sawise Tanggal kapisan

Kencan pertama sampeyan wis rampung lan dibuwang.

Sampeyan wis pamitan banjur lunga kanthi pisah.

Saiki apa?





Sampeyan ngerti yen sampeyan kudu sms, nanging kapan waktune sing pas?

Lan apa sing kudu sampeyan ucapake ing pesen sampeyan?



Ayo diwiwiti karo pitakon pisanan.

Nalika Teks Sawise Tanggal Pisanan

Ana sawetara faktor sing bisa nyebabake suwene sawise tanggal kapisan sampeyan kudu ngenteni sadurunge ngirim kabeh teks penting.

1. Tanggal pira suwene?

Sawetara tanggal kapisan bisa uga kaya rapat sopan karo klien kerja utawa tutor perguruan tinggi.



Wong liya bisa ngrasakake obrolan umum karo kanca kanca ing sawijining pesta.

Dheweke ora nggegirisi, nanging ora ngisi energi lan kasenengan nalika kencan tenan.

Jujur karo awakmu - kepiye kencan pisanan iki?

Apa ing pacelathon mili lumrahe ? Apa ana akeh ngguyu? Apa sampeyan ngrasakake semangat kimia? Sithik ketegangan seksual , malah?

Yen jelas yen sampeyan loro kaya omah sing murup, mesthine sampeyan luwih cepet ngirim sms tinimbang mengko supaya level energi tetep dhuwur.

Yen tanggal kasebut pancen penting, nanging sampeyan ngira bisa potensial dadi luwih apik sajrone kencan kaping pindho sing luwih santai, sampeyan ora bakal ngenteni suwe banget sadurunge nerangake.

Yen tanggal kasebut rada hambar lan sampeyan ora bisa ndeleng ing endi wae, sampeyan ora prelu sms babar pisan.

2. Sepira sampeyan kenal karo dheweke?

Tanggal kapisan bisa macem-macem wujud lan bisa suwe-suwe beda-beda.

Apa sampeyan entuk kesempatan tenan saling kenal ?

Yen kencan sampeyan diwiwiti kanthi mlaku-mlaku ing taman lokal lan diikuti karo nedha bengi banjur ngombe, sampeyan bisa uga luwih sinau tinimbang yen mung bisa ngombe sawetara omben seminggu kepungkur.

Yen sampeyan suwe banget, komunikasi istirahat bisa ngidini antisipasi rapat sabanjure bisa digawe maneh.

film lan acara kim soo-hyun

Mangkat sawetara dina sadurunge sms bisa kadang dadi ide sing apik, sanajan faktor liyane sing dibahas ing kene bakal diwiwiti.

Nanging, yen ana watesan wektu tegese sampeyan mung bisa nggoreng, mula luwih becik teks kanthi cepet supaya bisa jelas yen sampeyan pengin ndeleng maneh.

Sampeyan bisa uga ora bisa mlebu ing sirah (kanthi cara sing apik!) Ing wektu sing cendhak, lan sampeyan ora pengin dheweke lali karo sampeyan.

Sawise kabeh, bisa uga ana ing aplikasi kencan lan situs web lan duwe tanggal potensial liyane.

3. Pira umure sampeyan?

Tata cara pacaran berkembang nalika wong saya tuwa lan iki bisa menehi pengaruh gedhe nalika ngirim sms karo wong liya sawise kencan kaping pisanan.

Umume, umure luwih tuwa, dheweke kepengin terus komunikasi.

Yen sampeyan isih enom, regane 'ngoyak' lan muter iku bisa uga ateges sampeyan bisa ngenteni sawetara dina sadurunge SMS tanggal sampeyan.

Nanging coba karo wong sing umure 20-an utawa luwih lawas lan sampeyan bisa ngilangi kabeh.

Ing umur iki, sampeyan bakal SMS kanthi esuk mengko supaya minat sampeyan wis jelas.

4. Apa sing sampeyan ucapake ing pungkasan kencan sampeyan?

Nalika kencan sampeyan pisah, apa sing dikandhakake?

Apa sampeyan sakloron ngungkapake minat sing jelas ing tanggal kapindho? Yen mangkono, sampeyan bisa uga luwih suwe ninggalake sadurunge ngirim sms.

Dheweke ngerti babagan apa sing dikarepake babagan minat sampeyan lan muga-muga ora bakal kuwatir manawa sampeyan seneng karo dheweke.

Yen sampeyan ngandhani yen sampeyan ngirim sms ing minggu kasebut, wenehi janji kasebut.

Yen sampeyan mung pamitan lan nuli ditinggalake, sampeyan kudu njaluk teks ing kana supaya luwih dhisik nerangake manawa sampeyan ngrasakake tanggal lan mula (bisa uga) pengin diterusake liyane.

Apa sampeyan ngirim SMS langsung sawise tanggal kapisan?

Umume, sampeyan ora kudu sms kencan sampeyan ing wayah wengi sing padha ndeleng.

Ayo diadhepi, sampeyan mung wis ngenteni sawetara wektu lan sampeyan uga kalorone isih ngolah tanggal kasebut ing endi wae.

Yen sampeyan wong sing duwe tradhisional sejatine lan sampeyan pengin mriksa manawa bocah wadon wis kondur kanthi aman, utamane yen plancongan nganggo transportasi umum, coba kirim pesen ringkes banget ... nanging aja miwiti pacelathon.

Lan ing jaman modern iki, umume bocah-bocah wadon ora bakal ngarep-arep teks kaya ngono, mula aja nganti rumangsa nindakake kaya sing dikarepake.

Aja ngenteni suwe banget.

Sanajan ora ana aturan sing angel lan cepet babagan nalika ngirim sms sawise tanggal kapisan, luwih becik sampeyan kudu ngelingi lan menehi teks luwih cepet tinimbang mengko.

Luwih becik digatekake luwih trampil tinimbang ora kasengsem.

Yen sampeyan ora yakin, teks sore ing wayah sore bisa dadi aman.

Nalika sawetara wong bisa nemokake teks ing dina sabanjure, akeh banget, mayoritas ora bakal kelangan kelopak mata amarga iki.

Aja main game lan nyoba banget kanggo nambah antisipasi. Yen wong seneng sampeyan, ora adil yen dheweke ngenteni suwe banget kanggo ngerti sampeyan seneng maneh .

Apa Teks Sawise Tanggal Pertama

Saiki sampeyan wis ngerti nalika kanggo ngirim pesen teks marang wong sawise tanggal kapisan, ayo padha nggatekake apa sampeyan kudu ngomong ing pesen tindakake.

carane ngomong yen ana sing meri

Mangkene sawetara perkara sing pengin sampeyan lebokake.

1. Kandhani manawa sampeyan seneng dhewe lan perusahaane.

Kalorone pria lan wanita pengin ngerti kapan kencan kasebut wis apik.

Kita pengin ngrasakake manawa kita dadi perusahaan sing apik lan kecelakaan saraf sing ana ing njero ati iki durung katon banget.

Mula wiwiti teks kanthi menehi katrangan manawa sampeyan seneng karo kencan kasebut.

Cetha manawa ora mung panganan utawa omben-omben utawa kegiyatan sing sampeyan seneng, nanging uga obrolan lan obrolan sing sampeyan gunakake.

Iki bakal menehi kapercayan dhiri kanggo nambah semangat lan nggawe dheweke napas lega utawa lega yen ngarep-arep bisa ketemu maneh.

2. Priksa manawa sampeyan pengin ketemu maneh.

Aja ngalahake grumbulan - ucapake yen sampeyan pengin kencan kaping pindho.

Ora priya uga wanita ora seneng karo ambigu pesen sing ora jelas. Dheweke pengin ngerti apa iki ngarah menyang endi wae.

Sampeyan ora kudu ngrampungake rincian langsung, nanging luwih becik idea babagan kencan kaping pindho ing pikirane.

Yen tanggapan kasebut positif, sampeyan bisa ngusulake siji utawa rong dina ing kana banjur ngenteni sawetara wektu maneh sadurunge njaluk spesifik.

Kaloro poin pisanan iki minangka kabeh sing sampeyan butuhake ing teks awal. Sampeyan pengin tetep cekak lan ngidini obrolan bisa tuwuh saka ing kana.

3. Gawe maneh tanggal kapisan.

Wong seneng yen ana wong kelingan omongane. Iki nuduhake manawa dheweke pancen nggatekake lan ora mung ngrungokake supaya bisa nanggapi.

Dadi, yen kencan sampeyan ngobrol babagan fotografi sing disenengi, sampeyan bisa ujar manawa sampeyan pengin ndeleng foto sing paling apik, utawa takon kanthi cara goblog nalika arep njupuk potret.

Utawa, yen ana kedadeyan ing tanggal sing nggawe sampeyan kekalih ngguyu, bukak maneh kanggo ngelingake wayahe sampeyan nuduhake.

Apa sampeyan dhewe ngombe ngombe? Apa sampeyan kesasar nalika mlaku-mlaku ngubengi kutha?

Sebutake prekara sing ngelingake memori tanggal sampeyan ing pikirane kanthi positif yen bisa.

Amarga, sanajan bisa uga ana sawetara wektu sing kikuk, sampeyan pengin dheweke ngeling-eling kabeh kesenengane.

4. Tindakake pesen supaya ora cekak, utawa kaca apa sing ditindakake.

Minangka aturan umum, sampeyan pengin supaya teks tetep cekak ing mburi lan bali dhisikan sawise tanggal.

Nanging aja nganti nggawe dheweke cekak. 'Hei!' utawa 'Ana apa?' dudu teks sing pengin ditampa saka wong sing wis kencan.

Ngerti-ngerti sejatine kudu dijadwalake dhewe kanggo tanggal, kanthi obrolan teks luwih akeh kanggo njaga hubungan antarane tanggal lan ngatur tanggal mbesuk.

ditinggal metu saka acara kulawarga

Pangecualian kanggo aturan iki yaiku nalika wong liya wiwit nulis tanggapan dawa kanggo teks sampeyan.

Yen wis dadi pakewuh, ora apa-apa kanggo menehi kaca iki kanthi pesen sing luwih dawa.

Apamaneh amarga sampeyan pengin ngatasi paling akeh, yen ora kabeh, babagan sing wis diomongake ing teks.

5. Aja asring sms.

Kaya sampeyan ora pengin nulis pesen sing dawa banget, sampeyan uga ora pengin dadi wong sing sms ora mandheg utawa langsung nanggapi.

Mesthi, yen sampeyan ngobrol karo teks ing wayah sore, ora apa-apa kanggo nanggapi kanthi cepet, nanging yen teks kasebut metu saka biru, sampeyan ora prelu bali langsung karo dheweke.

Dheweke kabeh bakal ngerti yen sampeyan sibuk lan ora bisa males nalika pas kasebut.

Elinga, sampeyan ora pengin teks ngganti kencan nyata.

6. Kincir yen rasane wajar, nanging aja nganti sexting.

Yen sampeyan wis nate kencan karo wong iki, mula ora bakal referensi apa wae seksual ing teks karo dheweke.

Nanging pacaran pancen ora apa-apa ... yen sampeyan rumangsa kepenak.

Ora kabeh wong bisa main-main kanthi efektif, mula aja nganti meksa utawa nggunakake garis sing wis ditemokake ing internet.

Cukup dadi alam. Yen krasa ana hubungane ing kencan kaping pisanan, dheweke ora bakal tiba-tiba ditanggepi yen sampeyan ora bisa dolanan liwat teks.

Nanging bisa uga ditundha yen sampeyan wiwit mbuwang garis sing ora kaya kasunyatane sampeyan.

7. Jaga tetep entheng.

Yen sampeyan seneng banget ngobrol babagan urip lan alam semesta, saiki durung wayahe miwiti.

SMS sawise tanggal kapisan kudu tetep entheng lan gampang ditanggapi.

Wong ora prelu mangsuli atusan pitakon babagan teks, dheweke mung pengin ngerti manawa sampeyan tertarik lan ngatur tanggal kapindho.

Lan aja ngandhani sepira suwene nyambut gawe sampeyan utawa kepiye sampeyan padu karo kancamu.

Mung guneman babagan perkara sing positif kanggo njaga kesan positif marang sampeyan.

8. Aja kakehan emoji.

Ana sawetara wektu yen emoji utawa loro bisa komunikasi karo pikiran utawa perasaan sing luwih apik tinimbang tembung sing bisa ditindakake.

Nanging, lan iki BUTA gedhe, mesthine ora bisa dadi tulisan utama.

Kadhangkala, teks emoji tunggal bisa nyebabake kebingungan luwih saka apa wae amarga bisa ditafsirake kanthi macem-macem cara.

pinten sssniperwolf ngasilake

Dadi, yen sampeyan nggunakake, coba klebu ing ukara sing jelas ngucapake apa sing pengin sampeyan ucapake.

Utawa yen sampeyan ngirim emoji dhewe, priksa manawa wis jelas apa sing sampeyan maksud. Ora ana unicorn acak utawa pasuryan puking yen bisa uga diwaca kanthi beda.

FAQ Kiriman Post-Tanggal Liyane

Kejaba kapan lan apa sing bakal dikirim ing teks, iki uga sawetara pitakon umum umum babagan jawaban sawise tanggal kapisan.

Apa yen dheweke ora mangsuli utawa kayane ora kasengsem?

Ah, kasepen tenan sawise SMS karo wong sing wis kencan.

Sanajan tata cara sing ora sopan ora menehi wangsulan babar pisan, mula saiki banjur kelakon.

Lan kanthi olahpesen modern sing ngidini sampeyan ndeleng nalika ana sing maca teks, luwih angel tumrap wong sing lagi memedi.

Yen sampeyan wis menehi sedina utawa luwih kanggo nanggapi, sampeyan duwe rong pilihan ...

… Sampeyan nampa manawa dheweke ora kasengsem lan nyerah.

… Utawa sampeyan nyoba teks pungkasan kanthi pangarep-arep supaya lali karo sing pertama.

Siji-sijine sampeyan kudu milih pendekatan kaping pindho yaiku yen tanggal kasebut pancen apik, dheweke nuduhake minat bisa ketemu maneh, utawa sampeyan ngerti yen dheweke duwe sawetara hari sing sibuk.

Nanging kepiye yen sampeyan lagi SMS karo dheweke, nanging kayane ora nyoba lan menehi wangsulan sing ora sopan?

Ya, iki asring dadi tandha sing ora apik ing antarane perkara sing ana ing antarane sampeyan.

Sing paling apik yaiku takon yen dheweke kepengin kencan kaping pindho. Iki menehi kesempatan kanggo ngucap ya, saengga sampeyan bisa ngatur siji utawa ora, saengga sampeyan bisa menehi salam lan pamitan.

Sawetara wong ora seneng SMS, nanging bisa uga kepengin ndeleng sampeyan maneh. Siji cara utawa liyane, sampeyan bakal ngerti ing endi sampeyan ngadeg.

Apa bocah wadon ngirim sms dhisik karo wong lanang?

Wangsulan cekak: manawa, kenapa ora?

Iki tanggal 21stabad kepungkur wis dina nalika kabeh wong kudu miwiti prekara.

Iki pancen bener banget, kaya sing wis kasebut sadurunge, wong-wong dadi tuwa lan pengin langsung bisnis tinimbang ora ngetrapake kahanan kasebut.

Aja kuwatir tampil banget - pancen ora ana prekara kasebut. Wong lanang mesthine bakal lega amarga dheweke ora prelu muter muter.

Apa sampeyan kudu nelpon tinimbang sms?

Ora let suwe, telpon dadi siji-sijine pilihan sing bisa diajak wong sawise kencan kaping pisanan (kajaba kanggo mbukak lawang, sing ora bakal menehi saran!)

Nanging sms wis dijupuk pirang-pirang taun kepungkur lan nelpon wong sing nate sampeyan ketemu sepisan saiki wis katon rada akrab.

Nelpon nuntut luwih saka SMS kanthi cepet, lan umume kurang trep.

Elingi apa sing wis dakkandhakake sadurunge: tujuan utama sms yaiku ngamanake tanggal sabanjure lan njaga minat nganti saiki.

Ora kanggo ngenal karo wong, lan uga ora nelpon.

Bisa uga paling apik kanggo ngindhari.

kepiye ngerti kapan sesambetan rampung

Suwene sampeyan kudu ngenteni sadurunge tanggal kaping pindho?

Nalika sampeyan bisa uga pengin menehi paling ora sawetara dina ing antarane tanggal kapisan lan kaping pindho, aja nganti suwe.

Gumantung saka kepiye tampilan loro buku harian sampeyan, luwih becik mbenakake tanggal kapindho sajrone seminggu kaping pisanan.

Yen sampeyan ketemu ing akhir minggu, coba tindakake akhir minggu sabanjure utawa luwih cepet.

Luwih akeh wektu sing kliwat antara tanggal kapisan lan kaping pindho, kemungkinan kedadeyan kaping pindho ora kedadeyan.

Isih ora yakin apa sing bakal dilebokake ing teks sampeyan? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: