Saiki Hulk Hogan?

>

Hulk Hogan, kanthi njaluk ngapura marang Cold Cold Steve Austin, The Rock, lan John Cena, mesthine minangka WWE Superstar sing paling populer ing sejarah bisnis kasebut.

Wikipedia nggambarake dheweke minangka pegulat profesional sing wis pensiun, nanging apa sampeyan bisa pensiun yen sampeyan Hulk Hogan? Dheweke ora mung main karakter sawetara taun. Dheweke mujudake persona sing wis dadi bagean integral saka budaya pop.

Penggemar isih takon - ing ngendi Hulk Hogan saiki? Kita bakal nyoba mangsuli pitakon ing artikel iki.





Kapan Hulk Hogan bali menyang WWE?

Hulk Hogan minangka bagean saka episode RAW tanggal 4 Januari, ing kana dheweke gabung karo kanca lawas, Jimmy Hart. Wong loro kasebut malah duwe segmen sing ora bisa dielingi karo rong bintang paling gedhe ing generasi saiki - Drew McIntyre lan Sheamus.

Paling anyar, dheweke dadi bagean saka WrestleMania 37, dadi tuan rumah acara bersejarah karo Titus O'Neil. Hogan bisa uga tumindak maneh nalika perusahaan mbutuhake dheweke. Apa ana rating sing penting utawa segmen kanggo nggawe lintang sing luwih enom, dheweke dadi wong sing kerja kasebut.



Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Hulk Hogan (@hulkhogan)

Hulk Hogan saiki lagi siyap kanggo biopik sing bakal teka ing ngendi Chris Hemsworth saka ketenaran Thor bakal nggambarake legenda kasebut. Dheweke malah nyelehake aktor kasebut ing Instagram.

Rolex wearin, cincin cincin berlian, kiss stealin, whoo, dealin wheelin, ridin limusin, jet flyin, putra bedhil lan aku bakal angel nahan alligator kasebut !!! # wedhus #RicFlair #hulkhogan #karawitan #banyuwangihits pic.twitter.com/UzECzVxBdV



- Hulk Hogan (@HulkHogan) 17 Januari 2021

Hulk Hogan isih apik banget lan bisa ditemokake ing Hogan's Beach Shop, Florida. Mangkene katrangan kaca Facebook resmi.

Toko pantai Hogan rame banget karo kenangan-kenangan apik tenan sajrone karir Hulkster. Nggawa kulawarga mampir lan motret nganggo gambar lilin Hulk Hogan Hulkamania klasik, nWo Hollywood Hogan, lan Hogan ing Rocky III, Thunderlips!

Apa sampeyan pengin Hulk Hogan bali menyang WWE kanggo pertandingan liyane? Ayo ngerti ing komentar.