Sapa Peter Katsis? Manajer Morrissey njeblugake The Simpsons amarga 'nyoba nggunakake kontroversi murah'

>

Manajer Morrissey, Peter Katsis, bubar ngluncurake serangan gedhe marang sitkom populer The Simpsons sawise episode paling anyar kanthi irah-irahan 'Panic On The Streets of Springfield sing katon nggambarake penyanyi kasebut kanthi cahya sing ora nyenengake.

Ing kiriman sing dituduhake menyang kaca Facebook Morrissey, sing ditulis dening manajer bakate Peter Katsis, tim penyanyi kasebut ngritik sitkom sing wis suwe amarga 'nyoba nggunakake kontroversi murah lan nyebarake desas-desus jahat':

Episode kasebut ing ndhuwur kanthi irah-irahan 'Panic On The Streets of Springfield' nggambarake pasrawungane Lisa Simpson karo musisi Inggris 'vegan militan' sing diarani Quilloughby (referensi Morrissey sing ora pati jelas) sing biyen dadi frontman kanggo band sing diarani 'Snuffs' (Waca, Smiths).





Wiwitane, dheweke katon minangka kanca khayalan kanggo Lisa, mung khayalane bakal pecah nalika dheweke nyekseni dheweke tampil ing festival.

80s Quilloughby (Morrissey) ketemu karo awake dhewe saiki minangka telek paling lucu sing dakdeleng ing taun iki pic.twitter.com/Hzy3HEk1bL



- vale☄️ (@adifferentgun) 19 April 2021

Ing kana, dheweke kaget banget nemokake versi Quilloughby sing kasar, kabotan, lan karnivora, sing ndhukung ide rasis lan xenophobic.

Amarga gambaran iki, Peter Katsis lan Morrissey terus ngluncurake pernyataan ing ngendi dheweke mbanting The Simpsons.


Morrissey nanggapi The Simpsons ing episode Morrissey Central 'Panic On The Streets Of The Springfield'

Manajer Morrissey, Peter Katsis, misuwur ngatur sawetara musisi lan klompok terkenal sajrone karir, kalebu kanca Backstreet Boys, Enrique Iglesias, Telung puluh Detik ing Mars, lan liya-liyane.



Pertunjukan pertamanya yaiku ing umur 23 taun nalika nemokake lan ngatur klompok pertamane, band industri alt-rock industri sing berbasis ing Chicago 'Ministry.'

Sawise sukses sukses ing bidang manajemen, dheweke misuwur diarani 'manajer paling apik ing bisnis musik' ing artikel taun 2002 dening Variety.

Dheweke saiki dadi mitra ing YM & U Group ing Beverly Hills, ing ngendi dheweke ngatur seniman kayata Morrissey, Fever 333, 311, lan liya-liyane.

Dheweke bubar ditinggalake sawise Morrissey, salah sawijine klien utamane ditampilake kanthi cahya sing ora apik ing episode paling anyar The Simpsons.

Morrissey dhewe nimbang-nimbang kahanan kasebut kanthi menehi pernyataan resmi MorrisseyCentral.com , ing kana dheweke negesake pengajuan tuntutan hukum:

HELLO NERAKA ...

Luwih gampang aku ora terus. Sampeyan ngerti aku ora bisa tahan. '

MESIN
19 April 2021, Los Angeles
liwat #Morrissey Tengah:
Waca pratelan lengkap ing: https://t.co/u90oCDa7Nd

: dening @SamEstyRayner #Simpon #morrisseycentral #thesmiths #moz pic.twitter.com/HBI9mYosCB

kenapa aku emosi akhir-akhir iki
- We Are Mozzerians Ⓜ️ (@MozzeriansATW) 20 April 2021

Sawetara kutipan penting saka pratelan Morrissey kaya ing ngisor iki:

'Rasa sengit sing dituduhake saka para pencipta The Simpsons jelas minangka tuntutan hukum sing nyenyamah, nanging sing mbutuhake dana luwih akeh tinimbang sing bisa dakkarepake supaya bisa nantang. Aku uga ora duwe regu bisnis sing praktisi legal sing siap menerkam. Aku ngerteni iki umume dingerteni lan dadi sebab kenapa aku tanpa serangan lan rame diserang. '
Tuduhan biasane teka saka wong sing duwe kekarepan penting; dheweke ora bisa beroperasi ing level sing dhuwur banget. Contone, nulis kanggo The Simpsons, mung mbutuhake ora nggatekke kabeh. '

Apa sing ditindakake tirade iki narik kawigaten babagan episode kasebut, sing nyebabake meme ing media sosial, nalika pangguna nyoroti babagan Morrissey babagan sejarah kepungkur:

yen sampeyan wis ngetutake karir Morrissey, sampeyan mesthi bakal ngerti yen dheweke wis sengit karo Simpsons pic.twitter.com/HbztRey7dX

- drawtoothpaste (@drewtoothpaste) 19 April 2021

mesthi ana humor ing ide babagan morrissey 80s kepeksa ngadhepi apa sing wis dadi pic.twitter.com/12dhMBPpHq

- BossMoz (@BossMoz) 19 April 2021

Aku mikir dheweke nangkep kepiye rasane johnny marr babagan main acara liyane karo morrissey pic.twitter.com/bfZfpb36vy

- BossMoz (@BossMoz) 19 April 2021

morrissey: * rasis *
uga morrissey: 'ORA! Kepiye Wani SIMPSON NANGISAKU RACIST ?! ”

- tarub racecar (@catchthefall) 19 April 2021

milih sisih antarane Morrissey lan musim 32 The Simpsons pic.twitter.com/shEqRx1eEt

- andrew, ora aktif mengko (@FullMelvnJacket) 19 April 2021

omong omongane wong simpsons salah ngepasi morrissey !! dheweke dudu wong sing ala lan dudu rasis !!! pic.twitter.com/d2Cy6JotWq

- Woodpecker (@PeachyKneeSocks) 19 April 2021

Kanthi penggambaran Morrissey sing ngundang bubar saka penyanyi lan manajere, kayane 'Panic On The Streets of Springfield' wis nyebabake debat anyar babagan norma satira lan masarakat.