WWE ngumumake game video sing ora dikalahake; tanggal rilis diumumake

>

WWE nggawe woro-woro kejutan babagan game video anyar sing bakal diluncurake ing pungkasan taun iki. Perusahaan kasebut ngumumake manawa pangembang game video nWay bakal ngasilake game anyar iki sing bakal diarani 'Undefeated'. Game video kasebut bakal diluncurake tanggal 3 Desember 2020 kanggo piranti seluler iO lan Android.

Game kasebut dirancang khusus kanggo dimainake ing piranti seluler sing para gamer saka saindenging jagad bisa saling bersaing kanthi nyata.

Mangkene sing diandharake WWE lan nWay babagan game anyar kasebut, Ora Kalah:





'nWay, anak perusahaan Animoca Brands, dina iki ngumumake WWEⓇ Undefeated, game seluler WWE paling anyar sing nampilake kompetisi head-to-head nyata-nyata, bakal dirilis ing saindenging jagad, Kamis, 3 Desember 2020 kanggo piranti iOS lan Android. Nampilake Superstar WWE lan Legenda, WWE Undefeated campuran aksi over-the-top kanthi gameplay strategi wektu nyata. Dikembangake dening nWay, pangembang lan penerbit game multiplayer sing misuwur kayata Power Rangers: Wars Warisan lan Power Rangers: Battle for the Grid, WWE Undefeated nampilake match sesi cepet sing dirancang kanggo piranti seluler, sing cocog karo latar mburi eksotik saka saindenging jagad. Pemain bisa saingan kanthi nyata kanthi nyata karo mungsuh langsung nalika ngalami tumindak, pamindhahan teken, lan Superstar sing luwih gedhe tinimbang urip sing padha karo WWE. '

WWE uga wis ngrilis trailer kanggo game anyar sing bakal dirilis pungkasan taun iki, sing bisa dideleng ing ngisor iki:

WWE ngumumake manawa para penggemar bisa pre-register kanggo game kanggo mbukak kunci macem-macem hadiah. Penggemar bakal entuk hadiah khusus yen ndaftar sadurunge pitung dina kapisan.



Seri video game WWE

Undefeated minangka game paling anyar sing gabung karo dhaptar game video sing wis dirilis WWE. WWE ngluncurake WWE 2K Battlegrounds awal taun iki sawise edisi taun iki game 2K biasa dibasmi. WWE 2K20, sing dirilis taun lalu, dikritik dening para kritikus lan penggemar amarga game kasebut duwe akeh masalah sing ngganggu pengalaman game.

Perusahaan kasebut ngumumake awal taun iki yen WWE 2K21 - sing bakal diluncurake ing taun 2020 - ora bakal dirilis taun iki lan bakal bali kanthi versi anyar ing taun ngarep.