WWE duwe rencana nggunakake Mike Tyson kanggo SummerSlam - Laporan

>

Kanthi SummerSlam mung sawetara dina, WWE nyoba narik kabeh titik supaya bisa dadi acara paling gedhe. Perusahaan kasebut malah nyoba njaluk Mike Tyson kanggo wiwitan acara kasebut.

Miturut laporan saka Mike Johnson saka PWInsider , WWE duwe rencana nggawa Hall of Famer Selebriti kanggo mbayar saben-saben Sabtu iki. Gagasane supaya Tyson dadi seniman swara kanggo paket video pambuka SummerSlam, nanging upaya WWE kanggo ngunci dheweke ora sukses.

Oalah, paket video kasebut dilaporake bakal dibangun sekitar Roman Reigns lan John Cena. Kaloro bintang kasebut bakal dadi acara utama SummerSlam, kanthi Kejuaraan Universal ing jalur kasebut. Nalika Mike Tyson ora nyuarakake babagan pambuka acara kasebut, ora ana jeneng liyane sing diarani peran kasebut.





WWE pengin Mike Tyson dadi seniman swara swara kanggo mbukak paket video ing Saturday's Summerslam PPV, sing bakal dibangun udakara Roman Reigns vs John Cena

- PWInsider pic.twitter.com/Eimq0oKUYW

- WrestlePurists (@WrestlePurists) 19 Agustus 2021

Legenda tinju wis melu gelut pro sawetara kaping pirang-pirang taun. Peran profil Tyson paling dhuwur dadi wasit Stone Cold Steve Austin vs. Shawn Michaels ing WrestleMania 14. Penampilan gulat sing paling anyar yaiku ing AEW, ing endi dheweke nggodhog daginge karo Chris Jerico.



Kertu match WWE SummerSlam 2021 lengkap

SummerSlam 2021 bakal judhul karo pertandingan kasebut ing antarane Roman Reigns lan John Cena. Manggon ing Stadion Allegiant ing Las Vegas, iki bisa dianggep minangka bayar-per-tampilan WWE paling gedhe ing taun 2021. Iki bisa uga dadi faktor perusahaan sing pengin Mike Tyson mbukak.

Nalika nulis iki, 10 match dijadwalake bakal ditindakake ing Pesta Terbesar ing Musim Panas, kalebu pitung gelar judhul. Iki kertu lengkap kanggo SummerSlam 2021:

  1. Pamrentahan Roma lawan John Cena - Kejuaraan Universal
  2. Bobby Lashley lawan Goldberg - Kejuaraan WWE
  3. Bianca Belair lawan Sasha Banks - Kejuaraan Wanita SmackDown
  4. Nikki A.S.H. vs. Charlotte Flair lawan Rhea Ripley - Pertandhingan Ancaman Triple kanggo Kejuaraan Wanita RAW
  5. Gaya AJ lan Omos vs.RK-Bro - Kejuaraan Tim Tag RAW
  6. Usos vs. Rey lan Dominik Mysterio - Kejuaraan Tim SmackDown Tag
  7. Sheamus lawan Damian Priest - Kejuaraan Amerika Serikat
  8. Edge vs.Seth Rollins
  9. Drew McIntyre vs.Jinder Mahal (Veer lan Shanky dilarang miring)
  10. Alexa Bliss vs. Eva Marie (karo Doudrop)

Pertandhingan WWE SummerSlam sing paling sampeyan seneng? Apa sampeyan seneng ngrungokake swarane Mike Tyson ing paket video pambuka? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki.