Legenda WWE ngakoni dheweke kudune nolak alur cerita Vince McMahon kanggo debut

>

DDP (Diamond Dallas Page) yakin dheweke kudune nolak ide alur crita asli Vince McMahon sawise dheweke gabung karo WWE.

petugas lawan john cena wrestlemania 34

Ing tanggal 18 Juni 2001, DDP diluncurake ing RAW minangka wong sing ngejot garwane The Undertaker, Sara. Nalika semana, umum dingerteni yen DDP omah-omah karo mantan valet WCW, Kimberly Page.

Ngomong ing Podcast Angle , superstar ujar manawa dheweke kepengin bisa kerja sama karo The Rock ing pertandingan Juara Rakyat lawan pertandingan Juara Rakyat. Yen dipikir maneh, dheweke mikir mesthine kudu berjuang kanggo pertandingan kasebut lan ora setuju karo alur crita stalker.





Ing WCW, aku berjuang kanggo kabeh, ujare DDP. 'Yen aku wis ana ing pola pikir WCW lan Vince ujar,' Kita pengin sampeyan nyekel garwane Undertaker, 'aku bakal ndeleng dheweke, nyawang dheweke [bekas bojone, Kimberly], noleh maneh, lan ujar, 'Vince, apa sampeyan ndeleng bojoku? Aku arep golek garwane kucing liyane? Lan kabeh wong ngerti dheweke garwaku? ''

20 taun kepungkur Dina iki Nalika kertu sing daklakoni ing WWE saiki ora paling apik, mula aku wis dijaga kanthi apik. Dadi POSITIF. JADI OPTIMISTIK. NGASILAKAKE. GAMPANG GAMPANG pic.twitter.com/IVSl05CHai

- Kaca Intan Dallas (@RealDDP) 18 Juni 2021

Plot sing ora apik nyebabake Kane lan Undertaker ngalahake Kanyon lan DDP ing pertandingan gabungan WWE / WCW Tag Team Championship ing SummerSlam 2001.



DDP ngandhakake apa sing dheweke sinau saka Vince McMahon

Kaca Kimberly ora ditampilake ing Vince McMahon

Kaca Kimberly ora ditampilake ing WWE Vince McMahon karo DDP

DDP nglampahi mayoritas karir gulat kanggo makarya kanggo jeneng pengaruh kayata Dusty Rhodes lan Eric Bischoff. Sajrone mlaku setaun kerja ing Vince McMahon, bocah sing umur 65 taun ngerti dheweke ora kudu wedi yen lunga nalika dheweke krasa banget babagan apa-apa.

Apa sing diwulangake Vince McMahon marang aku: sampeyan ora bakal wedi mlaku adoh saka meja, ujare DDP. Aku duwe kabeh dhuwit recehan, aku bisa nindakake apa sing dakkarepake. Aku ora bakal rampung. Iki bakal dadi tren sandi dina iki. 'Ora, aku ora nindakake. Aku ora nindakake nganti rampung. '

Seneng banget bali ing pc! pic.twitter.com/GwFEPmrwim



- Kaca Intan Dallas (@RealDDP) 29 Juni 2021

Sawise 12 wulan, DDP ninggalake WWE ing taun 2002 amarga ciloko gulu sing ngancam. Dheweke terus kerja kanggo Wrestling IMPACT ing taun 2004 lan 2005 sadurunge fokus ing program fitness DDPY.


Tulung Angle Podcast lan wenehi H / T menyang Wrestling Sportskeeda kanggo transkripsi yen sampeyan nggunakake kuotasi saka artikel iki.