WWE News: Paket Fiend DLC diumumake kanggo WWE 2K20

>

Fiend kanthi cepet bisa dibantah minangka perkara sing paling nyenengake babagan WWE ing sawetara minggu kepungkur, utamane kanthi pameran SummerSlam sing luar biasa sing ditampilake kanthi mlebu sing menehi sawetara mantra luar biasa kanggo karakter Bray Wyatt sadurunge.

Saiki, WWE Games saiki ngumumake yen The Fiend bakal dadi karakter sing bisa dimainake ing WWE 2K20 amarga Bray Wyatt minangka bonus utama pra-pesanan anyar sing dijenengi WWE 2K20 Originals: Bump in the Night.

'The Fiend' @WWEBrayWyatt judhul ing # WWE2K20 bonus pre-order -> WWE 2K20 Asli: Bump in Night. Paket kasebut kalebu tema-tema horor anyar @WWE Superstar, arena, gerakan, gaman, Towers 2K adhedhasar crita, lan Showcase 2K! Goleki rincian ing kene: https://t.co/6PF028uSDx pic.twitter.com/nBo0C5yOYB





- # WWE2K20 (@WWEgames) 15 Agustus 2019

Apa sing kalebu Bump in the Night?

DLC 2K20 nampilake Superstar, arena, film, senjata lan mode crita anyar kanthi tema horor!

Ana macem-macem macem-macem fitur horor!

Ana macem-macem macem-macem fitur horor!



Saiki, pamikiran sing ngubungake aku yaiku karakter sing bisa dimainake. Fiend pancen jenenge sing misuwur, nanging Raja Iblis Finn Balor lan The Swampfather gabung karo dheweke, uga FrankenStrowman, Predator Apex sing Dibebasake Randy Orton, Fed-Up Sheamus, lan versi misteri WWE Superstars (kajaba Survivor Mandy Rose lan Twisted Nikki Cross) karo rong arena anyar sing diumumake ing Wyatt Swamp Arena lan Cemetery Brawl Arena.

Fiend gabung karo wajah sing akrab

Fiend gabung karo wajah sing akrab

Apa liyane sing kita ngerti babagan 2K20?

Sampul kasebut nampilake Juara Wanita Mentah Becky Lynch lan WWE Superstar Roman Reigns kanthi mode crita anyar bakal ngidini para pemain ngetutake karir saka Four Horsewomen lan Evolution Wanita.



WWE uga negesake manawa para pemain bakal bisa bersaing dadi Superstar lanang lan wadon ing pertandingan MyCAREER lan Campuran Tag, uga mbalikake WWE Towers sing populer taun kepungkur kanthi tantangan anyar, kalebu Menara sing didhukung crita sing dipusat ing sekitar Pemerintahan Romawi.

Kangge, Chyna dikonfirmasi dadi Superstar sing bisa dimainake ing seri game 2K kanggo kaping pisanan ing sandhinge Hulk Hogan, Mankind, lan The Rock kanggo para pemain sing tuku Edisi Deluxe utawa Edisi Kolektor.


Uga maca: Kepiye Bray Wyatt ngenalake kita babagan cara Fiend ing taun 2015


Apa sampeyan bakal tuku WWE 2K20? Ayo ngerti ing komentar.