WWE News: Nia Jax tresna banget karo Paige, pelatih NXT kanggo ngilangi bobote, luwih akeh

>

Critane kepiye

Ngomong karo 101WKQX , Nia Jax nyritakake persis apa sing diandharake pelatih NXT nalika dheweke ngandhani babagan maksud ngilangi bobot.

Jax negesake manawa pelatih NXT cukup fleksibel karo bobote - sing kedadeyan luwih dhuwur tinimbang umume WWE Superstar wanita liyane.

Kajaba iku, Jax ngomong babagan nyebrang dalan karo Paige nalika dheweke padha, uga bisa kerja sama karo sedulur sejatine Tamina Snuka. Jax seneng banget ngelingi yen dheweke pancen seneng banget niliki dalan karo Paige, lan sing terakhir dadi mitra wisata favorit.





Yen sampeyan ora ngerti ...

Nia Jax minangka salah sawijining pegulat profesional wanita langka sing misuwur tampil kanthi pigura lan bobot awak sing luwih unggul tinimbang talenta wanita liyane.

cara paling apik kanggo nglarani narcissist

Jax jarene dhuwure 6'0 'lan ditagih nganti 272 pon; nggawe dheweke dadi salah sawijining tokoh paling hebat ing gulat profesional wanita saiki.



Pasukan Irresistible mesthi mbukak babagan ora duwe isin awak babagan masalah bobot awak ing jaman mbiyen - sawijining perkara sing saiki dheweke pilih dadi vokal kanggo mbantu wong liya ngatasi masalah sing padha.

Atine perkara kasebut

Nia Jax nerangake manawa nalika Manajer Umum SmackDown Live Paige saiki tampil ing merek RAW, mantan dheweke seneng lelungan karo Paige. Nanging, saiki sing terakhir dadi GM merek biru, lan Jax gelut ing RAW, dheweke ora asring lelungan bareng.

Jax uga ujar manawa kepengin dadi tim tag karo Tamina Snuka nglawan tim Beth Phoenix lan Natalya, nanging mantan kasebut nyathet yen yen pasangan kasebut ing ndhuwur ora ana asil, dheweke ora bakal kepengin bergulat karo tag wanita kasebut. divisi tim.



Jax uga menehi komentar babagan apa sing dikandhani pelatih NXT nalika dheweke ujar manawa kepengin ngilangi bobot:

'Alesan kenapa kita pengin sampeyan, lan alasan sing nggawe sampeyan istimewa, yaiku sampeyan luwih gedhe tinimbang kabeh wong. Sing nggawe sampeyan tampil ing ndhuwur liyane, lan iki bisa mbantu dinamis pertandingan ing kene ... Babagan sing durung nate dingerteni wong liya. (H / T Sportskeeda kanggo transkripsi)

Apa mbesuk?

Nia Jax bubar bali saka cedera cedera sedhela, lan terus tampil minangka salah sawijining Superstar paling dhuwur ing divisi wanita saiki.

Apa komentar sampeyan saka Nia Jax babagan masalah bobot awak? Wenehi saran sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki.