WWE News: Wrestlemania 33 karcis didol tanggal 18 November

>

WWE resmi ngumumake ing situs web, yen tiket menyang Tahap Paling Apik Kabeh, WrestleMania 33 , bakal didol Jumuah, 18 November jam 10 esuk ET . WrestleMania 33 bakal ditindakake dina Minggu, 2 April 2017, ing Orlando Citrus Bowl.

Rega tiket mulai saka $ 38- $ 1,065 . Uga ana sawetara Paket VIP Lingkaran Emas sing kasedhiya $ 2.130. Paket Gold Circle kalebu papan lenggahan ing 10 baris ringide pertama, akses menyang Gerbang Stadion VIP Emas Lingkaran lan kursi lipat ing omah WrestleMania 33.

pratandha umuk ing wong

Tiket bakal kasedhiya ing Ticketmaster.com. Paket Wisata WrestleMania 33 bakal didol dina Senen iki, 31 Oktober, jam 10 esuk ET ing www.wrestlemaniatravel.com.





Saliyane kanggo WrestleMania 33 , acara liyane sing bakal dadi bagean saka paket kalebu: WrestleMania Axxess - Festival penggemar interaktif WWE patang dina ing Pusat Konvensi Orange County; Upacara Induksi Hall of Fame WWE 2017 ing Pusat Amway; NXT TakeOver ing Pusat Amway wengi sadurunge Wrestlemania; Wengi Senen Mentah lan SmackDown Live ing Pusat Amway.

Stadion kasebut diarepake bisa adol kanggo taun ngarep Wrestlemania. Nalika dheweke ora duwe tugas sing angel kanggo ngisi 100.000 kursi kaya taun kepungkur Wrestlemania 32, dheweke isih kudu ngisi, kira-kira 75.000-77.000 kursi.



Nanging, Wrestlemania dhewe minangka gambar, sing nggawa wong-wong saka kabeh penjuru Amerika Serikat lan saindenging jagad. WWE ngarani Superbowl kasebut lan uga menehi jeneng Pop-Culture Extravaganza.

Bakal narik banget kanggo ndeleng kepiye kahanane saiki. Ing taun iki, WWE ngadhepi wabah cilaka tumrap superstar ndhuwur lan kudu ngowahi sawetara rencana. Vince McMahon malah ngakoni yen dheweke kudu nguntungake apa sing diduweni.

Mangkene woro-woro video paket lelungan:



Mangkene pratinjau babagan extra epik epik ing taun ngarep

yen pacarmu ora ngerti

Kanggo WWE News paling anyar, liputan lan desas desus langsung ngunjungi bagean Sportskeeda WWE. Uga yen sampeyan nekani acara WWE Live utawa duwe tips warta, kirim email menyang gelut gelut (ing) olah raga (titik) com