WWE News: WWE Hall of Famer kenapa penggemar nyerang Bret Hart

>

Critane kepiye

WWE Hall of Famer Sean Waltman aka X-Pac bubar ngomong babagan insiden Hall of Fame sing nglibatake Bret 'The Hitman' Hart, ing podcast, X-Pac 1,2,360 .

kepiye aku bisa sinau percaya maneh

Waltman negesake manawa Bret Hart ora saiki ana ing negara sing dikepengini, penyerang kasebut ndeleng bukaan nalika pidato lan terus ditindakake.

Yen sampeyan ora ngerti. . .

Ing upacara Hall of Fame WWE taun iki, sawijining penggemar mlebu lan nyerang Bret Hart, sing ana ing tengah pidato induksi Hall of Fame, karo putri Jim Neidhart Natalya ing sisihane.





Matur nuwun sanget, kipas kasebut meh dikepengini sawise mlebu ring, lan dheweke digawa lunga. Hart bisa ngrampungake pidato lan panyerang ditahan. Sawetara klip serangan kasebut muncul kanthi online kanthi cepet.

Atine perkara kasebut

Nalika ngobrol babagan kedadeyan kasebut, Waltman mbuwang omong kosong marang panyerang, lan ujar manawa alasan serangan bisa uga amarga Bret Hart dudu hunk otot sing biyen ana ing wiwitan taun 90an, lan iki nyebabake panyerang bukaan



topik lucu kanggo ngobrol karo kanca

Waltman uga ujar manawa keamanan dadi ora fokus karo sing liya lan penggemar entuk sawetara tembakan ing Bret.

Iki Bret 'The Hitman' Hart lan fu *** ng m ** on mlumpat ing dering dheweke lan sampeyan ngerti dheweke kena stroke. Iki dudu Bret 'The Hitman' Hart wiwit taun 1993. Lan aku mikir dhewe, kenapa Bret? Napa dheweke? Aku banjur ngerti, mesthine mung siji-sijine wong sing weruh. Aku mikir manawa keamanan bisa ngganggu liyane…. Dheweke entuk tembakan ing Bret. Ana tembakan ing Bret lan satpam lara.

Apa mbesuk?

Penyerang bisa uga dikunjara ing kunjara suwene 1 taun, miturut laporan anyar .


Apa sampeyan mikir yen Hall of Fame kudu bali kaya sadurunge, ora ana penggemar sing mlebu ing aula bisa nyekseni kedadeyan kasebut?