Roundup Rumor WWE: Kaget banget nalika bali Brock Lesnar, Vince McMahon ora seneng gimik bintang sing dirilis lan liya-liyane - 18 Juni 2021

>

Spoiler kanggo Neraka WWE Ing Sel

Pemerintahan Romawi vs. Rey Mysterio WWE Pertandhingan Judhul Universal Dipindhah menyang SmackDown | Laporan Bleacher | Warta, Video lan Sorotan Paling Anyar

WWE Hell In A Cell ana ing dina Minggu iki, lan kertu wis siyap. Roman Reigns mesthine bakal entuk Rey Mysterio nalika mbayar, nanging pertandingan kasebut ditindakake ing SmackDown saiki.

Lawan anyar kanggo Juara Universal WWE ing Hell In A Cell bisa diungkap dina iki, lan iki bakal dadi pertandingan final sing ditambahake ing kertu kasebut.

Kita wis duwe sawetara spoiler kanggo mbayar saben-tayang saka Kursi Cageside . Laporan kasebut nuduhake WWE ora ngrencanakake ngganti judhul ing Hell In A Cell, lan kabeh juara diarepake bisa menang.





'Ora ana judhul sing diarep-arep bakal ganti tangan akhir minggu iki ing Hell in a Cell.'

Laporan kasebut cocog karo sawetara pembaruan SummerSlam amarga juara saiki Roman Reigns dilaporake ngadhepi John Cena. Jon Alba saka Spectrum Sports nglaporake:

'Aku bisa konfirmasi, sawise ngomong karo macem-macem sumber, Reigns Romawi vs. John Cena minangka acara utama sing ditargetake ing wektu iki,'

Kaya sing kasebut sadurunge ing artikel kasebut, Bobby Lashley dikarepake bakal ngadhepi Brock Lesnar ing SummerSlam, nanging Dave Meltzer negesake manawa isih durung dikonfirmasi.




PREVIOUS 5/5