Veteran WWE ngrembug John Cena kanthi ora sengaja keselak dheweke

>

Edge ngelingake kepiye John Cena kanthi ora sengaja ngoyak dheweke nalika pertandingan ing WWE Unforgiven 2006.

Cena ngalahake Edge ing pertandingan TLC ing acara utama pambayaran saben kanggo menang Kejuaraan WWE. Ing sawijining tahap sajrone pertandingan kasebut, Edge pingsan sawise Cena nggunakake tangga kanggo ngunci pengajuan STF marang mungsuh.

Sadurunge WrestleMania 37, Edge ngomong karo Loudwire kanggo ngatasi apa informasi tartamtu ing kaca Wikipedia kasebut kasunyatan utawa fiksi. Ditakoni babagan kedadeyan kasebut karo Cena, dheweke negesake manawa Juara Dunia WWE 16 wektu pancen turu.





Ya, aku ora ngerti yen iki pertama kali dikalahake, nanging iki kaping pisanan aku keselak. Sampeyan bisa ndeleng kabeh mbukak lan kabeh kedadeyan, lan ndeleng pangowahan ing sandi. Bibir ngisor wiwit dakgantung, mula pancen bener. Sampeyan ora ngerti suwene wis kliwat. Iku bagean sing edan.

Wayahe paling apik saingan @JohnCena & @Dewahoya yaiku nalika___________________________.

Ojo lali #WWEUntold : Champ HeRe, kasedhiya SAIKI @WWENetwork . https://t.co/Rbq7kK2qcD pic.twitter.com/k42YTTrzW0

- WWE (@WWE) 20 September 2020

Persaingan legendaris Edge lan John Cena dadi subyek dokumenter WWE Untold ing wulan September 2020. Kalorone nganggep alur crita kasebut minangka salah sawijining karier sing paling apik.



Edge isih rampung tandhingane karo John Cena

John Cena lan Edge menehi match kanggo para penggemar Toronto.

John Cena lan Edge menehi match kanggo para penggemar Toronto.

Sawise eling maneh, Edge mikir yen swara alarm dheweke lagi wae gugah dheweke ing kamar hotel.

Kasunyatane, Superstar The Rated-R isih kudu ngrampungake acara utamane nglawan John Cena. Pertandhingan kasebut rampung karo Cena njupuk maneh Kejuaraan WWE sawise nggawe mungsuh liwat meja saka ndhuwur tangga karo AA.



Kayane aku ngalamun lan wekerku bakal mubeng ing kamar hotel lan aku ilang pesawat Air Canada. Aku sejatine tangi lan aku ndeleng logo Air Canada raksasa ing ndhuwur ndhuwur atap arene, lan swara alarm aku. Aku arep [swara alarm], nggawe swara aneh, sadar, lan ora sadhar, lan dheweke arep nggawa tangga ing ndhuwurku.

Ing #UniversalTitle bakal ana ing garis ing TRIPLE THINK MATCH ing #WrestleMania ! https://t.co/1NF5oARq0O @Dewahoya @Dewahoya @WWEDanielBryan pic.twitter.com/XytuSSeAto

- WWE WrestleMania (@WrestleMania) 27 Maret 2021

Edge saiki lagi siyap kanggo ngadhepi Daniel Bryan lan Roman Reigns ing pertandingan Ancaman Triple kanggo Kejuaraan Universal Reigns ing WrestleMania 37. John Cena ora bakal melu acara kasebut amarga komitmen syuting.

Tulung Loudwire lan wenehi H / T kanggo Wrestling Sportskeeda kanggo transkripsi yen sampeyan nggunakake kuotasi saka artikel iki.