Neraka WWE sing paling apik ing Wayahe Sel

>

# 4 Kaktus Jack tiba ing sel ing No Way Out 2000

Kaktus Jack

Kaktus Jack sumpah bakal nyelehake Triple H liwat Neraka sing ora bisa diidham-idhamake ing No Way Out 2000

Iki ora dadi pertama kaline Mick Foley tampil ing dhaptar iki, nanging angel kanggo mbahas babagan Hell In A Cell lan ora nyebutake perang sing pancen musnah karo Triple H ing No Way Out 2000.

Foley lan The Game duwe persaingan sing akeh banget ing saindenging Era Sikap, nanging nalika jamane anyar karo dinasti McMahon-Helmsley, Foley nindakake apa sing bisa ditindakake kanggo nglawan mesin kasebut. Minangka Manungsa, dheweke gelut liwat Triple H's D-X, nanging nalika teka wektu kanggo nantang Kejuaraan WWF, dheweke bali menyang Cactus Jack, versi sing luwih kasar tumrape awake dhewe.





Sanajan dheweke ora sukses nantang sabuk ing Royal Rumble, Game kasebut menehi siji kesempatan maneh marang Foley, malah ngidini Legenda Hardcore milih stipulasi kasebut.

Foley ujar manawa dheweke bakal perang ing pertandingan Hell In A Cell, nanging Triple H mung bakal setuju yen Foley menehi karier kasebut. Kanthi gelaran karir vs judhul sing ditemtokake ing Playground Iblis, Semesta WWE pungkasane nonton karir Foley tiba, kanthi harfiah lan kiasan, nalika diluncurake ing ndhuwur sel.



Cactus Jack wis nyiyapake Triple H kanggo piledriver ing sisih ndhuwur kandhang, nanging Game kasebut nyuda penurunan awak punggung, sing nyebabake Kaktus tiba ing sel kasebut, nabrak cincin ing ngisor iki.

Cerebral Assassin pungkasane bakal ngilangi Cactus Jack, mungkasi karir Mick Foley.

PREVIOUS 2/5SEBELUK