Kebijakan Privasi

Kita nggunakake Ezoic kanggo nyedhiyakake layanan personalisasi lan analitik ing situs web iki, amarga kabijakan privasi Ezoic sing ditrapake lan bisa ditinjau dening klik kene .

Ing kene ing www.shoplunachics.com, privasi pengunjung pancen penting banget kanggo kita. Dokumen kabijakan privasi iki rinci babagan jinis informasi pribadi sing ditampa lan diklumpukake dening www.shoplunachics.com lan cara nggunakake.

File Log

Kaya situs web liyane, www.shoplunachics.com nggunakake file log. Informasi ing file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / wektu, kaca referensi / metu, lan sawetara klik kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ngubengi situs iki, lan nglumpukake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane kaya ngono ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi.





Cookie

Sawetara mitra pariwara bisa nggunakake cookie lan beacon web ing situs iki. Mitra pariwara kalebu Google Adsense.

Server iklan utawa jaringan iklan pihak katelu iki nggunakake teknologi kanggo nyedhiyakake pariwara lan tautan sing katon ing www.shoplunachics.com. Dheweke nampa alamat IP sampeyan kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi liyane (kayata cookie, JavaScript, utawa Beacon Web) uga bisa digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan tingali.



  • Vendor pihak katelu, kalebu Google, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan adhedhasar kunjungan pangguna sadurunge menyang situs web sampeyan.
  • Panganggone Google cookie DoubleClick ngidini lan mitra menehi iklan menyang pangguna sing adhedhasar kunjungan menyang situs lan / utawa situs liyane ing Internet.
  • Pangguna bisa milih ora nggunakake cookie DoubleClick kanggo pariwara adhedhasar minat kanthi ngunjungi Setelan Iklan .

www.shoplunachics.com ora duwe akses utawa ngontrol cookie kasebut sing digunakake para pengiklan pihak katelu.

Sampeyan kudu takon kabijakan privasi masing-masing saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik uga instruksi babagan cara milih praktik tartamtu. Kebijakan privasi kasebut didhaptar ing kabijakan privasi Ezoic dhewe sing bisa dideleng klik kene .

Kebijakan privasi www.shoplunachics.com ora ditrapake, lan kita ora bisa ngontrol kegiyatan, pengiklan utawa situs web liyane.



Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa liwat opsi browser individu. Informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser.

Kita wis ngaktifake fitur karo platform Google Analytics sing nyedhiyakake sawetara informasi demografi kanggo sawetara pangguna kayata umur, jenis kelamin, lan minat. Kita ora duwe akses menyang informasi babagan pangguna, mung informasi babagan basis pengunjung ing umume. Yen sampeyan pengin metu saka pelacakan Google Analytics, sampeyan bisa kanthi ngunjungi Situs web Google ing kene .

Email Newsletter Mlebu

Yen sampeyan mlebu menyang salah sawijining buletin ing www.shoplunachics.com, alamat email sampeyan bakal diproses dening mitra email Kampanye Pepo. Kanggo maca luwih lengkap babagan cara nyimpen data, waca kabijakan privasi kanthi klik kene .

Sampeyan bisa njaluk kita mbusak email saka dhaptar pelanggan supaya sampeyan ora nampa email maneh kanthi ngeklik tautan langganan sing bisa ditemokake ing sisih ngisor saben email sing dikirim. Utawa, bales email nganggo tembung STOP lan kita bakal mbusak email sampeyan saka dhaptar pelanggan.

Kita ora bakal adol data sampeyan menyang pihak katelu, nanging kita duwe hak ngirim penawaran pemasaran saka pihak katelu.

Facebook, Twitter, lan tombol jaringan sosial liyane

Situs web iki nyedhiyakake tombol enggo bareng kanggo sawetara jaringan sosial sing paling populer kalebu Facebook, Twitter, lan Pinterest. Ngeklik tombol kasebut, ngidini sampeyan nuduhake kaca sing saiki dikunjungi ing akun jaringan sosial. Sawise ngeklik tombol, sampeyan bakal digawa menyang jaringan sosial. Kita ora nglumpukake utawa ngolah data pribadi liwat tombol kasebut.